Hoteller til ferien med happydays_se
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blogg skapad: 17-12-2014 Blogginlägg totalt: 53 Antal kommentarer: 1875 Antal följare: 53 Följ denna blogg

Tävling: Dela ditt bästa vandringstips

Senast uppdaterat: 23-10-2023
Detta inlägg är läst 1161 gånger
Skapat: 08-09-2023

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till Sonny B. Andersen

Älskar du att snöra på dig dina vandringskängor och ge dig ut i naturen? Kollar du alltid upp var de bästa vandringslederna ligger innan du ger dig iväg på semestern? Och är vandring din favoritsysselsättning på semestern? Då är den här tävlingen precis rätt för dig!

Hos Happydays är vi experter på att arrangera hotellvistelser så att du har en bra bas för din vandringssemester. Du kan till exempel vandra i Österrike eller Tyskland, två mycket populära resmål. Och nu letar vi efter ännu flera vandringsleder och tips för att uppleva naturen till fots!

Så här deltar du i tävlingen
Vi behöver din hjälp för att hitta de allra bästa vandringslederna så att vi kan inspirera varandra att uppleva den vackra naturen som omger oss. Därför vill vi gärna höra om den bästa vandringsturen du har varit på, oavsett om det är i skogen, stadsparken, längs kusten eller högt uppe i bergen, i eller utanför Sverige.

Du deltar i tävlingen genom att berätta om din vandringsupplevelse, till exempel var vandringsleden är belägen, hur lång den är och vilken svårighetsgrad den har. Skriv ditt bästa vandringstips i kommentarsfältet. Då har du chansen att vinna 3 flaskor gott italiensk rödvin!

Detta kan du vinna
Om du delar din vandringsglädje med oss kan du se fram emot att njuta av 3 flaskor rödvin från Tenute di Badia Montecarlo Rosso Riserva - Toscana. Det är perfekt för en trevlig middag på lördagskvällen, eller kanske kan du ta med en flaska på din nästa vandringstur som en del av en mysig picknick?


Känner du också behov av att komma i kontakt med naturen? Kolla in våra vandringssemestrar i Europa!

Vi ser fram emot att läsa ditt bästa vandringstips – lycka till!

Tävlingen pågår från den 11 september till den 23 oktober 2023. Tävlingen finns både på vår danska och svenska tävlingsblogg. Bland alla inskickade svar kommer vi att dra en vinnare som kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan. Priset kan inte omvandlas till kontanter.

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.
22-10-2023 14:29skrevHelena i Uppsala
C2C, Coast to coast, Englands midja, som jag cyklade för tio år sedan. Men vi mötte också vandrare som berättade om sina upplevelser. På vissa sträckor går leden (140 km) längs Hadrian's wall, 2000 år av fascination.
14-10-2023 05:07skrevAnna Carin
Den 27 km långa, otroligt vackra och dramatiska kuststigen på norra öarna utanför Göteborg är fint utmärkt med stolpar, blåa stenar, trädmarkeringar och pilskyltar precis som SdC Spanska Caminoleden. Perfekt för en lång dagsvandring, med tidig start och målgång med gula trafikförjorna vid väg 155 och lagom matstopp vid Hönö Klåva, och badstopp året runt om du är modig!
12-10-2023 11:43skrevAnnika Hansen
Mitt bästa tips är att åka till Tiveden, nära Karlsborg. Svenska orörd skog när den är som bäst. För ovana vandrare finns tydliga slingor att följa. När vi var där en sommardag mötte vi ett par på parkeringen, i övrigt hade vi skogen för oss själva. En fantastisk upplevelse!
09-10-2023 12:41skrevAnna Grevsjö
Mitt bästa vandringstips är vandra genom Samariaravinen på Kreta! Tar från morgon till kväll Vacker stenkonst av vandrare längs vägen. Känslan att man inte kan ta sig det eller hem med bil är spännande. Aldrig har väl maten smakar så bra när man kommer fram till den lilla orten vid havet i slutet av ravinen.
01-10-2023 13:38skrevAnn-Mari Andersson
Min "favorit" vandringsled är i Varberg, från Varbergs Fästning ner förbi Kurorten längs havt ner till Apeviken. Finns flera olika motionsslingor/vandringsleder att välja på , allt ifrån 3 - 7 km. Härlig miljö att promenara i längs kusten!
I Love It! :):):)
29-09-2023 06:04skrevAnna-Lena Friberg
Mitt bästa vandringsstigar är fantastiska Mallorca.
Vandra i bergen, se otroligt vackra vyer. Vandringarna går igenom apelsin och citronlundar.
Pausa i Soller och ät en god citrongulas. Njuta av ett dopp i havet i vackra St Elm.
Det är helt enkelt fantastiska vandringsleder på Mallorca.
15-09-2023 15:56skrevBengt Hansson
Mitt bästa tips är att utnyttja de bergbanor som är i drift under vandringssäsongen i Alperna. På en del ställen (tex Davos) ingår liftarna i turistskatten.
En plats jag kan rekommendera att vandra på är Slovenien. Även det högsta barget Triglav är hyfsat lättillgängligt. Det är tom så att ett slovenskt folknöje (hög som låg, gammal som ung) att bestiga det någon gång i livet. Det finns en mängd olika ruttalternativ, längd och svårighet.
15-09-2023 14:57skrevAnna

Att bestiga berget La Concha i Marbella är till största delen en behaglig och inte särskilt brant vandring, även om det mäter omkring 1 200 meter över havet. Berget kan bjuda på ganska stark värme, beroende på årstid för vandringen (mars är en bra månad att gå upp), men också snöfall (samma månad). Om du rör dig försitigt kan du hinna fotografera bergsgetter. Keps, solglasögon, vatten och snacks rekommenderas, men även vindjacka då det kan bli blåsigt på vissa ställen. Är du äventyrlig och vill ta genvägar över stupen är det linor som gäller.

Bilen kan parkeras enkelt där vandringsleden startas, och längs vägen finns utsiktsplatser så att du kan njuta av Medelhavsvyn eller studera Marbella från ovan.

Då den enklare vägen numera har fått skador, rekommenderas leden inte till den som är alltför ovig eller till yngre barn.
15-09-2023 14:40skrevMona Kroon
Mitt vandringstips, Brösarp Österlen med 2 övernattningningar. Första stopp Ystad med en teaterföreställning och rundtur i Ystad. Nästa dag tog bonusen till Kåseberga och vandra längst stranden till Skillinge med lunch vidare till Löderup och Dag Hammarskjölds museum.Övernattning i Borrby bed &brekfast, toppen och vidare vandring mot Simrishamn för hemfärd. En trevlig vandring

Taggar på inlägget

#Naturidyll
;