Topslide
cd top arrow

Vinn semester i Danmark

Det är gratis att bli medlem i Resklubben - och du kan vinna en minisemester på Hotel Faaborg Fjord, som ligger helt fantastiskt med sin egen strand, badbrygga och solterrass med utsikt mot havet på Fyn, H.C. Andersens hemö. Minisemestern inkluderar frukostbuffé, två middagar samt ett rum med balkong eller terrass för 2 personer, och om du är den lyckliga vinnaren kan du välja fritt mellan alla tillgängliga ankomster till och med april 2021.

Du deltar i tävlingen genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Nyhetsbreven är fullproppade med fördelaktiga medlemserbjudanden på semestrar, hotellnyheter, roliga restips och flera tävlingar. Du prenumererar så länge du själv har lust.

Tävlingen startar den 30 september 2020 och håller på till och med den 31 januari 2021. Vi väljer en vinnare den 1 februari som kontaktas direkt och offentliggörs här på hemsidan och i vårt nyhetsbrev.

Se vår filmguide till Happydays resklubb så att du som medlem snabbt och lätt kan börja utnyttja alla rabatter och fördelar.
Klicka här


Lycka till!