Topslide
cd top arrow

Vinn en julmarknadsvistelse för 2 i Kiel

Nu har du chansen att vinna en magisk julmarknadsvistelse i advent hos Happydays! Du kan nämligen uppleva den klassiska julmarknaden i den nordtyska sjöfartsstaden Kiel under en 3 dagar lång minisemester på det 4-stjärniga strandhotellet Maritim Hotel Bellevue Kiel i Schleswig-Holstein.

Blir du den lyckliga vinnaren kan du se fram emot en stämningsfull minisemester i advent på familjevänligt hotell med swimmingpool och utsikt över Kielkanalen, medan över 100 julstånd står redo på stadens julmarknad och väntar på dig. Vistelsen inkluderar 2 övernattningar med en stor frukostbuffé varje morgon, 1 x 3-rätters middag/buffé på en av kvällarna inklusive ett glas sekt, vin eller öl samt 1 flaska vatten, fruktkorg och mjuk badrock på rummet, 1 x parkering i garage och inkvartering på rum med balkong och skogsutsikt. Vinnaren kan välja fritt mellan alla lediga ankomster i 2023.

Du deltar i tävlingen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Happydays nyhetsbrev ger dig inspirerande semestertips, förmånliga klubberbjudanden och möjligheten för att delta i flera roliga tävlingar med fina vinster. Och kom ihåg – du prenumererar bara så länge du själv har lust.

Vi drar en vinnare den 4 november 2023 bland alla dem som har anmält sig till vårt nyhetsbrev i perioden 1 september till 3 november 2023. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev.


Lycka till!