Topslide
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

5-stjärnig sommar i Toscana

Montecatini Terme i Toscana är en av Italiens mest kända kurorter och varje år besöker nästan två miljoner turister den historiska staden. Här kan man gå på upptäcktsfärd i den ståtliga kurortsparken Il Parco della Terme med anor från 1300-talet och strosa mellan statyer, fontäner och rabatter med frodiga medelhavsväxter. I och runt parken ligger det totalt nio kurbad – varav det mest pampiga och storslagna, Terme Tettuccio, ligger bara hundra meter från det 5-stjärniga Bellavista Palace Hotel. Det eleganta hotellet har en härlig atmosfär och erbjuder skön avkoppling i SPA-avdelningen och vid poolområdet med solstolar och mjuka gräsytor under skuggiga trädkronor.

Nu har du chansen att vinna en sommarsemester för 2 personer på det 5-stjärniga Bellavista Palace Hotel i Montecatini Terme, Toscana – och du deltar i tävlingen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Om du är ny hos oss kan du se fram emot att få Happydays nyhetsbrev, som är fulla av inspirerande semestertips, fler tävlingar och fina medlemserbjudanden. Och kom ihåg – du prenumererar bara så länge du själv har lust!

Vi drar en vinnare den 4 juni 2024 bland alla dem som har anmält sig till vårt nyhetsbrev i perioden 4 mars till 3 juni 2024. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev. Blir du den lyckliga vinnaren kan du välja mellan alla lediga datum på från april till oktober 2024 på Bellavista Palace Hotel.


Lycka till!


;