Topslide
cd top arrow

Vinn en vinsemester vid Mosel

Anmäl dig till vårt inspirerande nyhetsbrev – det är helt gratis – så har du snart chansen för att vinna en vinsemester för 2 personer på det familjeägda Wein- und Gästehaus Ames, som vilar stadigt över en 150 år gammal vinkällare där du är inbjuden på vinsmakning. Se fram emot en semester full av traditioner och läckra viner: vinsten inkluderar 5 övernattningar med frukostbuffé, en 2-rätters middag samt vinsmakning – och dessutom får du 2 flaskor vin på rummet. Den lyckliga vinnaren kan välja fritt mellan alla lediga ankomster till och med oktober 2021.

Du deltar i lottdragningen genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Varje vecka får du nyhetsbrev med fina medlemsrabatter på hotellvistelser. Vi presenterar också nyheter löpande i vårt hotellsortiment och mängder av roliga tävlingar. Du mottager nyhetsbrevet så länge du själv har lust.

Tävlingen äger rum i perioden 1 maj till 31 juli 2021 – och vi lottar ut vinsten den 1 augusti. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev.


Lycka till!