Topslide
cd top arrow

Vinn en minisemester på Fyn i Danmark

Njut av en romantisk minisemester med bästa läget på första parkett vid det sydfynska öhavet i Danmark. Fyn är känt för sin vackra natur både vid havet och i det idylliska inlandet, H.C. Andersen, Bridgewalking, korsvirkesarkitektur och blomstrande stockrosor på sommaren. På Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness kan du njuta av närheten till havet och avkoppling i hotellets lyxiga SPA-avdelning som bland annat har en skön bastuavdelning och Danmarks enda snökabin.

Du deltar i tävlingen om en minisemester i Danmark genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Happydays nyhetsbrev är fulla av inspirerande semestertips, fler tävlingar och fina medlemserbjudanden. Och kom ihåg – du prenumererar bara så länge du själv har lust!

Vi drar en vinnare den 23 januari 2023 bland alla dem som har anmält sig till vårt nyhetsbrev i perioden 31 juli-22 januari 2023. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev. Blir du den lyckliga vinnaren kan du välja mellan alla lediga datum under 2023.


Lycka till!