Topslide
cd top arrow

Vinn en romantisk slottsvistelse

Anmäl dig till vårt inspirerande nyhetsbrev – det är helt gratis – så har du snart chansen för att vinna en slottsvistelse för 2 personer på vårt populära slott- och golfhotell i Mecklenburg-Vorpommern. Vi drar lott om en minisemester på Schloss Krugsdorf – ett moderniserat historiskt hotell med egen 18-håls golfbana och inte minst en mycket välrenommerad slottsrestaurang. Slottsvistelsen inkluderar 2 övernattningar inklusive frukostbuffé och läckra middagar samt gratis greenfee – hela vistelsepaketet gäller för 2 personer. Den lyckliga vinnaren kan välja fritt mellan alla lediga ankomster till och med juni 2022.

Du deltar i lottdragningen genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Varje vecka får du nyhetsbrev med fina medlemsrabatter på hotellvistelser. Vi presenterar också nyheter löpande i vårt hotellsortiment och mängder av roliga tävlingar. Du mottager nyhetsbrevet så länge du själv har lust.

Tävlingen äger rum i perioden 1 februari till 30 april 2021 och vi drar lott om vinnaren den 1 maj 2021. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev.


Lycka till!