tyskland

Bilsemester till Nordtyskland

Nära – men ändå så långt bort ifrån vardagen: Nordtyskland passar som handen i handsken för alla bilsemester-resenärer som älskar friheten att resa i egen bil och det är nog därför så många svenskar hittar hit. Schleswig-Holstein och Mecklenburg-Vorpommern ligger i topp bland svenskarnas favoritresmål, oavsett om det gäller en minisemester, sommarsemester eller julmarknadssemester. Landet är som klippt och skuret för en bilsemester, vägarna går genom gamla alléer och bedårande medeltidsstäder, förbi slott och herrgårdar och genom historiens vingslag - mellan Nordtysklands alla praktfulla sevärdheter.

Här kan man välja att få storstadspuls eller vara aktiv på en vandringssemester, det finns också mängder av varierade cykelleder som tar dig förbi naturpärlorna mellan Östersjön och Vadehavet. Nordtyskland är perfekt att semestra i året runt – från de sköna baddagarna under sommarsemester till de stämningsfulla julmarknaderna i Lübeck och Hamburg.

Hitta hotellet till din semester i Nordtyskland på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;