cd top arrow
telefon
020-79 33 84
Telefon Sverige
telefon
+ 47 80 06 10 05
Telefon Norge
printer
+ 45 96 21 13 14
Fax
email
mail@happydays.nu Skicka mail till oss

Kundservice

För personlig service är du välkommen att ringa till vår kundservice på telefon 020-79 33 84.
Du kan också skicka en mail, vi strävar efter att besvara din mail inom 24 timmar.

Öppettider Happydays Kundservice
Måndag till fredag kl. 9.00-17.00

OBS – tillfälligt ändrade öppettider pga. Corona/COVID-19
Weekend- och helgöppet är tillfälligt inställt.
Vi håller dock öppet som vanligt alla vardagar kl. 9.00-17.00.

Som alla andra fokuserar Happydays på att begränsa smittspridningen i dessa tider. Därför har vi omorganiserat, och alla anställda hjälper till för att du som kund ska få så bra service som möjligt, den enda skillnaden är att vi begränsar våra öppettider till vardagar. Vi hoppas på din förståelse, då detta eventuellt kan skapa lite längre svarstid under en begränsad period – men kom ihåg att vi sitter redo att hjälpa dig vid telefonerna, alla vardagar mellan kl. 9.00 och 17.00.

Vår webbshop fungerar som vanligt och du kan alltid skriva till oss dygnet runt.

Mediasamarbete

När vi säljer ...

Happydays är ett 100 % danskägt reseföretag som säljer bilsemestrar till kvalitetshotell runt om i Europa. För oss handlar försäljning av semester, om att förvalta våra kunders mest dyrbara tid - semestern - och därför sätter vi en stor ära i att förväntningar och upplevelser motsvarar det man har köpt. Vi finns till för att skapa de bästa ramarna kring våra gästers glada semesterdagar, för alla som vill ha kvalitet till ett bra pris.

När vi arbetar ...

Vår firma består av folk med olika bakgrunder inom både resbranschen och andra branscher. Vårt gemensamma mål är vår vision om att det ska vara roligt att jobba. Det betyder också att vi alla har ett ansvar för varandra och att vi använder dialog och respekt som redskap för arbetsglädje. Vi tror nämligen på att arbetsglädjen avspeglar sig i den produkt som vi säljer: Resor med glädje!

När vi samarbetar ...

På Happydays säljer vi våra bilsemestrar genom två försäljningskanaler - här i webbutiken och via lojalitesprogram online och offline. Hela huset arbetar med att skapa en kvalitetsprodukt som passar just dina kunder eller läsares profil - och så spårar vi dem tillbaka till dig: Kunden får rabatt, och du får provision. Vi arbetar som ambassadörer i ditt namn, med stort fokus på att knyta en bra upplevelse - semestern - till dig!

Vi skapar målinriktade läsarresor och lojalitetsprogram just till ditt media - ring och prata med oss.
Det ska bli kul att få ge just dig ett bra erbjudande!

Mads K. Nissen
Morten Nielsen
Anna B. Olsen
Britt Reese
Din garanti
Kommunikationskvalité
Lojalitetsprogram

Hotellsamarbete

Maximalt nytta med minimal ansträngning

De hotell som Happydays samarbetar med, kan förvänta professionell och kompetent behandling över hela linjen - från annonsering, kundbemötande, fakturering till uppföljning. Hotellet ska bara ha hotellrum tillgängliga och ta emot gästerna med ett leende.

Det lilla extra

Våra kunder förväntar kvalité och konkurrenskraftiga priser. Vi samarbetar med dig om att skapa semester med innehåll och lite extra bortskämning. En välkomstdrink, en vinprovning eller en voucher till en spabehandling kan vara det som gör hela skillnaden.

Glada semesterdagar - glada gäster

Gäster från Happydays är primärt individuella resenärer, som kan generera extra försäljning, och där risken för avbeställningar är liten och möjligheten för löpande justeringar stor. Många reser flera gånger om året och återkommer gärna till en bra upplevelse!

Har du ett 3-, 4- eller 5-stjärnigt hotell med låg beläggning och en önskan om att fylla upp alla tomma sängar?
Ring till oss på telefon 020-79 33 84, eller skriv - så kan vi prata om det, helt utan förpliktelser.

partner_kn
partner_kk
partner_jj
partner_hh
partner_hc
Tillväxtpotential
Förtroende och flexibilitet
Lojala, resglada kunder

Lediga tjänster hos Happydays

er det dig vi mangler
Vardagar med full fart, skratt, prat och telefonsamtal. Och ett intensivt samarbete mot målet: Nöjda gäster, glada semesterdagar och inte minst - arbetsglädje.

Tyvärr...

Det är för tillfället inga lediga ställningar hos Happydays. Men vänd tillbaka till oss igen eller skicka in din CV, om du är profilen vi inte kan undvara.

Vill du vara en del av teamet?
Vi använder cookies. Läs mer..