Semester med SPA och wellness


Porlande vatten, välgörande dofter och harmonisk stillhet: Det finns inget som är så välgörande för din kropp och själ som en SPA-semester. Låt dina sinnen fyllas av välmående och njut – din kropp kommer att tacka dig för den välbehövliga bortskämningen. Sjunk ner i bubbelpoolen, kryp in i din mjuka badrock och sträck ut i en vilstol i relaxen: ibland med utsikt över landskapet eller varför inte ta med en bra bok som du kan fördjupa dig i? På din SPA-semester kan du också unna dig extra bortskämning med en wellnessbehandling.

SPA-avdelningarna kan se lite olika ut på hotellen, men oftast finns det relaxavdelning, jacuzzi, bastu, pool och möjlighet för beställning av SPA-behandlingar. Några SPA är mer lyxiga än andra, och några hotell tar ut en mindre entréavgift. Läs vår hotellfakta, så får du reda på vilka SPA-faciliteter som finns på ditt hotell.

Vi har hotell på kända kurorter i Europa, i bland annat i Tyskland och Österrike. Du kan också boka nordiska hotell med läckra SPA-avdelningar i Sverige och Danmark. Och reser du söderut finns det fina möjligheter för en SPA-semester i Italien och Frankrike .

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!