Gavekort se
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Ge bort ett presentkort i julklapp
– med chans att vinna tillbaka summan

Happydays presentkort kan användas till bilsemestrar över hela Europa, allt från nordiska SPA-hotell till sommarsemestrar i Österrike och Italien.

Julpresentkort från Happydays
Du väljer själv summan och kan lägga till en personlig hälsning på julpresentkortet – den lycklige mottagaren väljer själv vart han eller hon vill resa på sin nästa bilsemester. Presentkortet har en lång hållbarhetstid och håller i hela 3 år. Och det bästa av allt: När du köper ett presentkort i december månad, är du automatiskt med i lottdragningen om att vinna tillbaka summan. Vinnaren kontaktas direkt efter utgången av december månad.


Leverans per post eller mail
Väljer du att få julpresentkortet per post, vill vi göra dig uppmärksam på att det är Post Nords leveransbestämmelser som gäller. Julpresentkortet skickas som ett vanligt brev och vi tar ut en expeditionsavgift på SEK 99:-. Julpresentkortet inkluderar ett fint omslag i kraftig kartongkvalitet med ett julmotiv som är tecknat av vår egen art director Inger Hess Ekmann. Du kan också välja att få ett elektroniskt julpresentkort skickat per mail samma dag som du beställer det, som du antingen skriver ut eller skickar vidare direkt till mottagaren. Perfekt som sista minuten-julklapp ända fram till den 24 december.

God Jul!


Presentkortet är giltigt i 3 år
Våra presentkort kan användas till köp av hotellvistelser efter fritt val hos Happydays och är giltiga i 3 år från utställelsedatum.Betalsätt