danmark

Bilsemester i Danmark

En bilsemester till Danmark är ett härligt avbrott från vardagen. Året runt bjuder den danska kulturen och naturen på en fantastisk semesterstämning oavsett om det gäller en sommarsemester, påsksemester, höstlovssemester, en uppiggande minisemester eller weekendresa.

På din semester i Danmark kan du välja att bo på mysiga värdshus, eller välja ett hotell som passar bra för en familjesemester med extra roliga aktiviteter för barnen eller bara en semester med massor av tid tillsammans. Danmark är också ett överskådligt land, vilket gör det enkelt att köra till ditt hotell och till de platser som du allra helst vill uppleva.

Res på en rolig upptäcktsfärd till Själland och öarna och njut av närheten till storstaden Köpenhamn med sevärdheter som nöjesparken Tivoli, Bakken, Nyhavn, Strøget och alla de andra pärlorna. Eller vad sägs om en tur till Fyn och öarna, där den rena idyllen väntar i det sydfynska öhavet!

Vill du hellre resa på äventyr mellan Jyllands pärlor så ska du boka ett hotell med lagom köravstånd till toppattraktioner som nöjesparken Legoland, Givskud Zoo, Ree Park och Den Gamle By i Århus. Du kan också välja en semester i Nordjylland med möjlighet för promenader längs några av Vesterhavets populära stränder eller längst upp på toppen av Danmark i Skagen där du längst ut på Grenen kan stå med ett ben i Skagerack och ett ben i Kattegatt.

I Sydjylland kan du uppleva äkta dansk gemyt och gästvänlighet. Här kan du också passa på att gränshandla i Tyskland och göra utflykter i de anrika gränstrakterna med en spännande historia.

Danmark har mycket att bjuda på som semesterland för både familjen, vännerna och den du håller av mest! Hitta ditt bästa hotell till din semester i Danmark här:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;