frankrike

Bilsemester till Frankrike

Frankrike är synonymt med semester för livsnjutare. Det franska köket, vinerna, den sydländska charmen – alla ypperliga anledningar till att älska Frankrike som semesterland. Tänk dig en tur till romantikska Paris, den franska rivieran, Medelhavet, de idylliska små landsorterna eller kanske en upptäcktsresa genom vinlandet på den legendariska vinvägen i Alsace. Se våra hotell i Frankrike på listan här nedanför och boka en bilsemester i livsglädjens tecken.

På många av våra semestervistelser får du ”det lilla extra”, som kan göra din semester lite extra upplevelserik. Det kan t.ex. vara en voucher som ger tillgång till en vinprovning eller entré till en sevärdhet!

Var finns det miljözoner i Frankrike?
Man har miljözoner i Paris, Lyon, Bordeaux, Strasbourg, Marseilles, Nantes, Lille, Montpellier, Toulouse, Nancy, Rouen med flera och förväntar att flera städer kommer att införa miljörestriktioner framöver. Det betyder att du bara får köra in i centrum av dessa städer om din bil uppfyller en rad krav på förorening och har en miljöplakett. Miljözonerna kallas för ”Zones á Circulation Restreinte” förkortat ZCR och miljöplaketten kallas för ”Crit’Air”.

När ska man beställa en miljözondekal om man ska till Frankrike?
Beställ den så fort som möjligt när du bokar din bilsemester. Dekalen kan beställas online, sök på ”miljödekal Frankrike”. Miljödekalen är knuten till bilens registreringsnummer och har obegränsat giltighetstid samt gäller över hela Frankrike.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!