privatlivspolitik
cd top arrow

Integritetspolicy

Ägarupplysningar
Denna hemsida utges av
Happydays (CVR: 27518761) och Happydays II (CVR: 39840693)
Nordvej 12, Vangen
DK-9900 Frederikshavn

Telefon 020-79 33 84
mail@happydays.nu

Happydays och personuppgifter
Happydays samlar in information om alla besök på hemsidan. Samtidigt uppmanar vi våra gäster att ge information. Insamling av information på Happydays hemsida sker enligt gällande lagar och regler.
Här nedanför kan du läsa om varför vi samlar in personliga uppgifter och vad vi använder dem till.

Vilka uppgifter sparar vi?
Happydays samlar in uppgifter om besökare på två sätt:
Genom att använda cookies.
När besökaren själv ger oss personliga upplysningar.

Varför använder vi cookies?
Cookies berättar t.ex. för oss hur lång tid man besöker hemsidan, vilka sektioner och hur många resesidor som man läser, vilken browser som används och om man har besökt oss förr.
Informationen medverkar till att funktioner och design på hemsidan fungerar optimalt och att din användarupplevelse blir så snabb och relevant som möjligt.
Informationen är garanterat anonym och ger en statistisk samlad bild över användningen av vår hemsida happydays.nu.

Vad är en cookie?
En cookie är en liten textfil. Den innehåller inga personliga uppgifter och informationen som vi mottager är helt anonym. De flesta internetbrowser ger dig möjligheten att ta bort cookies, blockera för dem eller varna dig och be om din accept innan en cookie sparas. Beroende på vilken webbläsare du använder, kan du i dina inställningar och hjälpfunktioner får information om hur du ställer in just din webbläsare till att hantera cookies.

Så här tar du bort cookies
Om du ej vill ha cookies, kan du alltid ta bort dem. Vi hoppas ändå att du ej tar bort dem, då cookies bl.a. används för att förbättra hemsidan och gör så att vi kan ge dig en bättre service.

Få en guide till hur du tar bort eller blockerar cookies här (dansk hemsida)

Personliga uppgifter
Generellt ber vi dig bara om personliga uppgifter när du till exempel anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller om du bokar en semester hos Happydays.

När man bokar en semester krävs det att man upplyser namn, adress och telefonnummer. Vi sparar dina data säkert, och de ges endast vidare i förbindelse med nödvändig information, exempelvis till hotell. Happydays har sitt säte i Danmark och enligt dansk lagstiftning har vi plikt att spara dessa kundupplysningar i minimum 5 år.

Uppgifter som e-mailadress, kön, ålder med mera som har upplysts vid anmälan till nyhetsbrev, använder vi för att målinrikta nyhetsbrev, online marknadsföring generellt samt att ge den bästa servicen till resklubbens medlemmar. Upplysningarna garanterar att medlemmarna automatisk får rätt rabatter och fördelar.
Vi delar dessa upplysningar med tredje part i förbindelse med annonsering och optimering på Happydays digitala plattformar på Facebook, Google och Youtube. Det kan t.ex. betyda att du får visat Happydays-annonser när du besöker dessa webbplatser.

Användarrättigheter
I den mån personuppgifterna om dig behandlas, har du enligt Personuppgiftslagen, som också följer EUs dataskyddsförordning gällande från den 25/5 2018, rätt att få upplyst vilka personupplysningar som finns registrerade på dig. Om det visar sig att de upplysningar eller data som handlar om dig, är oriktiga eller vilseledande så har du rätt att kräva dessa rättade, borttagna eller blockerade. Du kan när som helst protestera mot att upplysningar om dig används och kan också närsomhelst dra tillbaka ditt tillstånd och kräva att dina data tas bort, som ej är underlagda den danska lagstiftningens dokumentationskrav på minimum 5 år. Du har möjlighet att komma med klagomål över behandling av uppgifter och data gällande dina personuppgifter till Datainspektionen, se personuppgiftslagen.

Här hittar du Happydays allmänna villkor
Vi använder cookies. Läs mer..