Sommarsemester
cd top arrow

Sommarsemester 2022 | Se våra sommarhotell och bilsemestrar i hela Europa


Alla älskar när det närmar sig sommarsemester! Och för de allra flesta är sommarsemestern årets stora händelse då man tillsammans skapar minnen för livet. Få inspiration till årets sommaräventyr och hitta ett kvalitetshotell hos Happydays, där semestern får extra guldkant och du är i centrum. Söta jordgubbar, långa dagar vid stranden och ljusa sommarnätter. Läckra specialiteter på en uteservering med ett glas kallt vin i handen. Magiska stunder på en alptopp med en fantastisk utsikt. Ditt hotell till sommarsemestern 2022 skall väljas ut noggrant – för din semester är betydelsefull!

Salzburgerland

Sommarsemester i Salzburgerland

Nordtyskland

Sommarsemester i Rhen

De stora sommarsemesterklassikerna – på bekvämt bilsemesteravstånd


Tillhör du skaran som alltid åker söderut på din sommarsemester? Österrikes berglandskap och Sydeuropas soliga semesterdestinationer har länge varit klassiska semestermål i vår nutid. Och när man ser de vackra semesterbilderna från Österrike, Italien och Frankrike så förstår man varför så många lockas att resa hit: Österrikes stora naturprakt med höga alptoppar, ren luft och kristallklara glaciärsjöar samt drömbilden om Sommar i Tyrolen, Italiens storhet med konst och kultur i flaggskeppet Florens och äkta La dolce vita mellan Toscanas mjukt böljande kullar och Gardasjön. I Frankrike kan man uppleva Normandiets starka historia och fortsätta genom Alsaces vinodlingar till Medelhavets sköna stränder. En bilsemester till Österrike, Italien och Frankrike under sommaren är alltid en stor upplevelse för alla sinnen.
Boka tidigt-rabatt
Boka nu och få bra rabatt
Se listan över hotellen med early bird-rabatt ❯
Ändringsgaranti på din semester
Ändringsgaranti
Gör om din bokning för 99:- ❯
Semester med barn gratis
Familjesemester som ej kostar skjortan
Se alla hotell där barn bor gratis ❯

Den stressfria zonen: Sommarsemester nära och i eget tempo


Man behöver som tur är inte köra särskilt långt för att få en härlig sommarsemester! I vårt eget avlånga land lockar flera äventyrliga semesterupplevelser, bland annat på Liseberg i Göteborg, Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, Skansen och historiska Gamla stan i Stockholm och sköna stränder i Bohuslän och Blekinge. Vårt kära grannland Danmark bjuder också på sommarsemester, där man riktigt känner att man har kommit utomlands. Här kan du solbada på Skagens mjuka sandstränder, besöka Tivoli i Köpenhamn och få kittlande roliga upplevelser på Fårup Sommerland och Djurs Sommerland. Eller vad sägs om en bilsemester till det vänliga semesterlandet Tyskland? Här väntar Nordtysklands mycket varierade kust, storstäderna Hamburg och Berlin, Harz mytiska skogar och berg och Sydtysklands sagolikt vackra flod- och vinlandskap vid Mosel och Rhen. Hos Happydays får du semesterinspiration till en sommarsemester med bilsemesterns stora frihet att uppleva sommaräventyren på egen hand.

Sommarsemestern är oftast den tidpunkt på året då familjen har flest semesterdagar tillsammans. Då är bilsemestern också en mycket populär semesterform som passar perfekt till sommarens familjesemester. Här kan du nämligen hålla semester i ditt helt egna tempo och kan leta upp de sevärdheter och äventyr som du själv vill uppleva. Och själva bilresan är en viktig del av själva semesterupplevelsen, där ett stopp vid en vacker panoramautsikt eller en enkelnatt på ett trivsamt hotell med swimmingpool kan vara det som får hela familjen att jubla på din väg söderut mot Italien, Österrike och Frankrike. Bilsemestern startar dessutom redan när bilen rullar ut från adressen därhemma med hela familjen samlad på väg mot nya horisonter och sommaräventyr!

Gör sommarsemestern till glada dagar: Happydays har ett stort utbud av härliga semestervistelser där du kan få ut det bästa av din sommarsemester. Gå på upptäcktsfärd bland alla våra hotell med ankomst under sommarsemester och låt dig inspireras av de vackra semesterbilderna och ta del av gästernas egna kommentarer och betygsättning av hotellen.

Lyckliga förväntningar inför årets sommarsemester 2022 startar här!

Med de bästa sommarsemesterhälsningar från alla oss på Happydays
;