Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Happydays tävlingsblogg

Happydays tävlingsblogg
Blogg skapad: 17-12-2014 Blogginlägg totalt: 44 Antal kommentarer: 1577 Antal följare: 53 Följ denna blogg

Din mest otippade julklapp någonsin

Senast uppdaterat: 24-11-2022
Detta inlägg är läst 1083 gånger
Skapat: 12-09-2022

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD - grattis till Magnus Andersson

SÅ många roliga bidrag - tack till alla som deltagit! Vi har dragit lott - och Magnus bidrag vann - Grattis! :-)

Vinn en julmarknadssemester i advent
Ibland får man hålla masken och ibland går det inte att hålla masken! Hur ofta blir vi egentligen överraskade längre? På julafton finns det en chans för att man får en julklapp som var otippad – speciellt om den kommer från någon som kanske inte känner dig så väl! Har detta hänt dig och kände du dig oväntat glad, arg, överraskad eller kanske till och med rörd?

Om du delar din historia med oss har du chans att vinna en valfri julmarknadssemester i advent 2022.  

Kanske var det en bilstereo (äger inte ens bil), en virkad bikini (av färgglada mormorsrutor) eller ett lass matjord (what!? – jag bor i lägenhet) – eller rosa handdukar (till macho-mannen), en Disney Frost-tröja (men farmor... ditt barnbarn fyllde 20 i år), en onödigt stor bakmaskin (från den bortskämda partnern) eller en gnistrande diamantring (från någon du nyss börjat dejta) och så vidare.

Och snart är det jul – tiden går alltid så otroligt fort här på höstkanten! Vi tror på att årets julklapp 2022 blir ett resepresentkort. Men innan dess är det kanske du som blir lyckosten som VINNER en minisemester där du kan besöka en av årets traditionsrika julmarknader i Sverige, Danmark eller Tyskland och få massor av julstämning före jul!   

Så här deltar du
Beskriv den mest otippade, bisarra, roliga, konstiga eller överraskande julklapp du någonsin har fått i kommentarsfältet här nedanför! Skriv också ner vilken julmarknadsvistelse du helst vil vinna.  

Detta kan du vinna
En valfri julmarknadsvistelse 2022 i Sverige, Danmark eller Tyskland.
Vinsten gäller för 2 personer inklusive minimum:

2 övernattningar
2 x frukostbuffé

Här får du inspiration att välja vinsten

Lycka till!

Tävlingen äger rum den 19 september-15 november 2022. Bland alla insända svar väljer vi en vinnare. Lyckosten kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan. Tävlingen arrangeras både på vår danska och svenska tävlingsblogg. Vinsten kan ej bytas till kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.
10-11-2022 15:26skrevNadja Leinonen
Hej,

Den mest otippade märkligaste överraskande och näst intill chockartade julklapp jag fått är" vithajssafar1", förvisso är jag en person med äventyrskänsla, men just hajar är ju en strak fobi för min del, så det blev ingen "kbt" för min del;-)
10-11-2022 10:09skrevLena
Min sambo kan prata fortfarande om en jul för mer än 40 år sedan, då han var 12 år och fick en flaska rakvatten och hans tre år yngre bror fick en radiostyrd bil!
Ibland kan det ju vara roligt att ses som "vuxen" men där och då var det inget han kunde uppskatta!
Hans bror var dock snäll så han fick köra med den också. Jag tycker det vore roligt om de fick åka på julmarknad tillsammans någonstans i Sverige!
10-11-2022 09:05skrevUlla Skoglund
Vi är en stor familj och brukar köra en julklappslek istället för att köpa julklappar till alla.
Priset på paketen varierar mycket, lite som upp till var och en. Nåväl det aktuella året var det mycket småpaket
men ett stack ut som var både stort o tungt. Det blev ett krig om detta paketet, vi slår med tärning och får man
1 eller 6 så får man ta ett paket o innan tiden är slut så får man ta utav varandra. En yngre förmåga i släkten
vann till sist det eftertraktade paketet o spänningen var stor när han öppnade klappen.
I paketet låg en påse med 2 kilo POTATIS.
Åker gärna till Danmark
08-11-2022 14:58skrevSophie Quietzsch
Den mest roliga presenten jag har fått var när min lillasyster gav mig mina egna strumpor i ljulklapp och så att hon hade gjort dem själv.

Jag skulle helst vilja vinna en julmarknadsresa i Tyskland. Helst Rostock eller Berlin. Jag har inte varit på en tysk julmarknad sen jag var 13 och jag älskade dem men har inte haft möjligheten att åka dit pga ekonomin.
07-11-2022 14:06skrevSara Meijer
Jag fick en stor julgrupp i julklapp av mina dåvarande svärföräldrar. När jag öppnade pappret var det bara jord, blad och några söndriga blomblad. Såg ut som en orensad rabatt. Det visade sig att illern de hade som husdjur tagit sig in genom pappret och haft lite kul. Vi vek oss dubbla av skratt.

Jag vill vinna resan till julmarknaden i Köpenhamn.
05-11-2022 19:19skrevAndreas
Det var när vi hade jobbat och slitit ett helt år och fick konstiga julklappar, typ pasta, mjöl och rapsolja men vi var glada för det :) vi vill gärna välja den i Gamla Stan, stockholm.
01-11-2022 07:59skrevAnna
Min mest förvånande julklapp nånsin var när jag och min bästa vän köpte samma cd- skiva till varandra när vi gick i högstadiet.. Vilken tur att vi båda hade så bra smak. :) ett superfint minne med många skratt
30-10-2022 08:24skrevNadia
Fick en t-shirt av dåvarande sambon i storlek M, trots att jag bär L med ett par X framför. Var det en pik om att jag borde banta? XD
25-10-2022 15:40skrevCamilla Sandmark
Jag var nog en 10-11 år och min äldre bror hade en flickvän som delade namn med mig. Hon var vuxen och glamourös i mina ögon och min beundran var stor och jag var ju lite mallig att vi hette likadant. På julaftonskvällen när tomten delade ut paketen så tänkte han nog inte på att det fanns två Camillor där i rummet. Jag fick ett paket och slet ivrigt upp papperet när min bror började hojta; Nej! Nej!
I paket så låg det ett syndigt raffset och lite intima tillbehör. Jag vissste ju inte riktigt vad det var som låg där i paketet men vissheten när man såg de andras generade ansikten fick också mig att bli tomatröd i ansiktet. Det visade sig att det paketet egentligen varit tänkt att lämnas hemma hos min bror och hans flickvän men den Camilla hade stoppat ned alla paketen i samma säck så det hamnade under vår julgran. Nu är jag över femtio och det där var det första och hittills enda raffset jag någonsin fått. Raffset som julklapp saknar jag inte men det uppsluppna skratt som bröt ut när väl genansen lagt sig glömmer jag aldrig och den munterheten kan jag sakna.

Jag skulle välja julmarknaden på Tivoli, Köpenhamn.
24-10-2022 21:03skrevMarie Lundemo
När jag var 10 år fick jag i julklapp en paket med två saker ifrån en kusin i samma ålder. Det var ett skruvset 10 st och en flaska
tantparfym 4711. Det blev till att lukta gott när man skruvade. Jag kan tänka mig åka varsomhelst på julmarknad.
21-10-2022 16:13skrevLotta Åström
När jag var 7 år så fick jag en julklapp av min storebror och hans kompis. De hade tagit en tablettask och tejpat in den varv på varv med ca tre rullar svart eltejp. Dum som jag var så slet jag länge för att få upp presenten. Sen storgrät jag efteråt och brorsan skrattade hysteriskt!!
Hade velat åka på julmarknad i Köpenhamn! 😊
15-10-2022 00:50skrevKarolina
Jag fick en parfym av min man och upptäckte att det var en herrparfym😂 han hade tagit en parfym utan att läsa på etiketten🤪 Han fick parfymen av mig hahaha
11-10-2022 21:43skrevChristina Lembke
Ja uschanimej vilket hemskt julklappsminne jag har men samtidigt ett roligt sådant.
Min särbo och jag hade kommit överens om att bara ge varandra en liten julklapp var, endast saker vi behövde.
Jag gav honom ett par skinnhandskar för jag visste att dom.han hade var trasiga.
Så kom stunden då jag skulle öppna min egen julklapp. Paketet var ganska stor och jag slet glatt av papperet. Däri låg en kartong. När jag lyfte på locket fick jag en smärre chock... längst ner i botten låg en OSTHYVEL !!! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Nog för att jag behövde en sådan men det var det mest oromantiska jag någonsin fått. Skämskudde!

Det skulle vara härligt att få resa på julmarknad till Göteborg och Liseberg
10-10-2022 22:41skrevNinni
En julafton när jag var mindre vaknade jag och gick ner till vardagsrummet. Mina föräldrar såg lite luriga ut och sa att jag skulle få en julklapp på morgonen, istället för på kvällen när vi brukar dela ut julklappar, eftersom den skulle vara lite svårare att ta med till mina kusiner (där vi skulle fira jul) utan att jag skulle märka. De hade lagt ut en tråd som jag skulle följa genom vårat hus. Efter att ha gått kors och tvärs så gick tråden ner i vår källare. I slutet av tråden var det en hamsterbur med min alldeles egna hamster i! Jag blev så glad att jag började gråta då det var oväntat! Den lille fick heta Chilli. :)

Jag skulle gärna vilja åka till en julmarknad i Berlin! ☺️
09-10-2022 17:49skrevLena
Jag fick en oväntad julklapp av en arbetskamrat, hon hade precis varit på semester i USA med sin familj.
Sista skoldagen innan jullovet så lämnade hon över ett fint inslaget paket. Det visade sig innehålla en frottehandduk, en grytvante och en grytlapp! Väldigt fint, kan man tycka. Men, motivet var Mimmi Pigg i rosa utstyrsel!! Jag avskyr rosa men kunde såklart inte säga något till henne. De ligger fortfarande i linneskåpet, oanvända, och har så gjort i 4 år nu.
Omtänksamt såklart och något jag aldrig kommer att glömma.
Jag vill gärna åka på julmarknad i Odense och bo på H.C Andersen hotell med min bästa vän, Veronica.
09-10-2022 10:52skrevKristina
Jag minns chocken när jag fick min julklapp. Jag hade blivit anmäld till Tjejvättern, ett cykellopp på 9 mil! Huuu! Jag som i stort sett aldrig var ute och cyklade och inte ens hade en cykel som dög till något sådant. I paketet låg en anmälan till, när jag såg det, utmanade jag svägerskan som gett mig klappen. Gissa om hon blev förvånad!
Hur det gick? Ingen kunde tro att plojjulklappen kunde bli så bra! Jag fick sedan en cykel i födelsedagspresent och kunde börja ta korta turer. Julklappen blev verkligen en utmaning till träning och gav oss mycket glädje tillsammans. Loppet gick bra och det firade vi med middag i Motala.
09-10-2022 08:59skrevInger
Jag fick ett stort knöligt paket av min bror för många år sedan. Det visade sig innehålla ett nytt avgassystem till min bil. Om jag vinner tar jag med honom på en julmarknad i Köpenhamn.
02-10-2022 18:23skrevErica
För 5 år sedan firade jag jul hos min mamma och familj. Det var ett ganska stort paket under julgranen som det stod mitt namn på. Jag kände och klämde en hel del och fick för mig att det var en verktygslåda i trä av alla saker. Men det var en kaffebryggare, en moccamaster i en limited edition färg. Jag började gråta helt hysteriskt och var helt i chock då jag var ganska säker på att de var en verktygslåda... aldrig blivit så glad och chockad på samma gång! Det är en julklapp som jag aldrig någonsin kommer att glömma!

Jag hade gärna gått på julmarknad i Berlin med min kära sambo! 🥰
25-09-2022 01:07skrevIda
I julas lottade vi vem som skulle köpa julklapp till vem. Min systers man drog mitt namn. Julklappen va stor och platt. När jag öppnade fick jag en tavelram i vilken det fanns en biljett till en konsert med Molly Sandén. Det var oväntat och konstigt då jag är totalt ointresserad av och aldrig själv sätter på någon sorts musik. Jag och min syster (som också fick en biljett) hade trots allt en mysig konsertkväll!

Jag skulle gärna vilja åka till Lübeck😊
24-09-2022 07:04skrevAnette Toftered
Jag gav tre Harry Potterböcker till min 12-åriga dotter när hon fyllde år i oktober. I julklapp samma år fick jag de olästa böckerna i retur med skriften "Här får du mamma, du läser ju mycket mer än mig".
23-09-2022 12:36skrevAnnemarie
En av våra första gemensamma jul ihop som nyförälskad par hade jag ändå en lite förväntning om en romantisk julklapp. Jag hade önskat mig en bok, parfym, en fin filt osv. Min man var jättenöjd när han gav mig sin present som var; ett par snickarbyxor!?!? Förstår än i dag inte riktig varför jag fick de men min man tyckte de var verkligen något jag behövde och aldrig ägd innan. Rätt gulligt men jag dock inte använd de ännu (13 år senare...).
Önskar så att få uppleva en riktig genuin julmarknad i Lübeck. Ha de gott!
23-09-2022 11:09skrevPatrik Lindstrand
Den mest överraskande julklappen fick vi av vår son och hans exfru.
Ett litet kuvert med ett foto på ett foster!
Tyvärr höll ej deras äktenskap MEN vi har nu underbara barnbarn 🥰
Vi åker gärna på julmarknad till vackra Lűbeck 🎅🤶
23-09-2022 08:01skrevPettersson

Choklad, rosor och en mängd handskrivna dikter från en kille jag aldrig lagt märke till tidigare. Vi hade ändå gått i samma klass i flera år...
22-09-2022 16:53skrevAnnika
Fick en julklapp av svärmor för några årsedan!en twistpåse som var halvfull med karameller,så det var lite snopet🤔
22-09-2022 16:19skrevMarianne Karlsson
När man får en STOR kartong och förväntar sig något riktigt fint, så när man öppnar den så är det en mindre i den, och i den är det en mindre och mindre och mindre kartong, så efter 4 öppnande så kommer man till innehållet som var skraplotter, tror jag! OK ändå ganska bra.
22-09-2022 10:12skrevMaria
En låda från min man med smått och gott nedstoppat, allt från special öl, ansiktsmasker, ljus, ölkorv, presentkort. En väldigt trevlig julklapp som jag inte väntat mig
22-09-2022 09:42skrevYngve Olsson
Det var julen 1951 och jag hade några dagar tidigare fyllt 5 år, då jag fick ett tågset i trä liknande det som Brio fortfarande tillverkar. Mitt tågset var inte målat som Brios, men oj vad jag älskade det. På våren efteråt hade jag tagit ut tåget på gården för att leka med det där. Mina föräldrar hade beställt en ny vedspis och lastbilen som levererade den såg inte mitt tåg och backade över det så att lokets skorsten trycktes in. Tåget var nu inte sig riktigt likt, men det gick fortfarande att leka med det och det gjorde jag hela den sommaren. Jag kommer för evigt att ha kvar minnet av mitt fina tågset.

Jag ser fram emot julmarknaden i Schwerin.
22-09-2022 09:16skrevJoanna Lagerblad Kristersson
När jag, efter mina föräldrars skilsmässa, flyttade till min far och hans nya fru fick jag under flera år höra att de inte ger varandra julklappar. Detta skulle gälla mig också. Som barn tyckte jag att det var mycket sorgligt särskilt efter att jag hade upptäckt att denna regel gällde enbart mig. Julen innan jag skulle fylla 20 år fick jag ett litet paket från min far. Förbryllad öppnade jag det och inuti låg en tunn guldkedja med ett litet hjärta i guld. Detta år kändes julen alldeles underbar.
Det var för 45 år sedan.

Får jag välja åker jag gärna på en marknad i Sverige eller Danmark.
21-09-2022 23:37skrevEmelie
Min konstigaste julklapp någonsin va jag önskade mig en saxofon men fick en sax till skolan istället
21-09-2022 17:33skrevPia Korndal Wendt
Min mest otippade julklapp, fick jag av maken för ca 30 år sedan: Hade önskat mig en symaskin , och på julafton stod det ett stort tungt paket , med mitt namn på ( kunde knappt vänta, till det var julklapps utdelning 🤪) . Äntligen var det dags för mitt paket, och förväntningar, på vilken modell av symaskin det skulle vara, var sååå stora. Pappret av, och lådan revs upp, och i lådan låg ett riktig gammalt symaskins ”fodral” alla förväntningar förbyttes till oj en begagnad symaskin , ingen ny 😬 . ”fodralet” lyftes upp, och var riktigt tungt. Nu var jag så nyfiken på vilken typ av symaskin, så jag nästan ”rev” av ”fodralet ”, och plötsligt julafton lite tråkigare, för under ”fodralet” låg en ny vinterjacka och 2 tegelstenar 😂😂
21-09-2022 11:07skrevMagnus Andersson
Min mest otippade julklapp var för snart 20 år sedan när jag av misstag fick ett par svarta nylonstrumpor som egentligen skulle till mormor :)
Hon i sin tur fick en Nintendo-konsol med tillhörande Super Mariospel som var avsedd för mig.....Undrar vem av oss som blev mest förvånad?
20-09-2022 15:08skrevNellie
Min brors parfym och kalsonger dom hade hamnat m fel etikett 😂