tyskland

Sommarsemester vid Mosel

Njut av en sommarsemester som samtidigt är en vinsemester, en vandringssemester eller bara avkoppling med sköna segelturer längs floden Mosel. Här glider borgruiner och branta vinterrasser förbi medan du låter axlarna sjunka ner.

Insup den rena luften och njut av tanken på alla utflyktsmål som ligger framför dina fötter. Besök till exempel Tysklands äldsta stad, Trier vars historia går ända tillbaka till år 16 f.Kr. och som kan framvisa nio UNESCO-listade byggnader. Njut också av idyllen i Traben Trarbach som delas av floden och förbinds via en bro. I Alken kan du beundra den imponerande Burg Thurant som tronar över landskapet högt på ett vinberg och i Mosels vackra huvudort Cochem kan du uppleva medeltidsfestival och riddarturneringar under sommaren.

En sommarsemester vid Mosel går också att kombinera med utflykter till Rhen – och kanske har du lust att tillbringa en kväll på den populära Drosselgasse som är känd för alla sina stämningsfulla värdshus?

Hitta det rätta hotellet till din sommarsemester i Sydtyskland här:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;