tyskland

Sydtyskland

Sydtyskland är ett möte med sagolik flodidyll och klar bergsluft, medeltida praktarkitektur och vinbyar som ligger givmilt utspridda över det pittoreska landskapet, kanske den vackraste delen av semesterlandet Tyskland. Vid Mosel och Rhen kan du utforska vingårdar och på flera av dem kan man titta in för en oformell vinprovning med möjlighet för att köpa lokalproducerat kvalitetsvin direkt från vinbonden. Susa fram med vinden i håret på en cykelutflykt, promenera längs markerade vandringsstigar förbi vinodlingar och utsiktspunkter, kliv ombord på en sightseeingbåt och se sevärdheter och medeltidsstäder från vattensidan, medans du sakta glider förbi.

Passa också på att besöka Bayern och gör en avstickare till Bayerns huvudort München, här kan du njuta av fantastisk fotboll och iskalla, tyska öl. Missa heller inte Schwarzwald djupa skogar, här står träden orörda och oförstörda och det finns mängder av fina vandringsleder där du kommer förbi kluckande bäckar, raviner och flera hundra år gamla träd som tronar i den gröna, frodiga växtligheten. Så packa din väska och gör bilen semesterklar: Sydtyskland ligger framför dina fötter.

Hitta hotellet till din semester i Sydtyskland på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;