tyskland

Bilsemester till Rhen

Ska du på en kör-själv-semester i Tyskland är Rhen ett absolut måste. Europas tredje längsta flod har sitt ursprung i de schweiziska Alperna, och en semester vid Rhen är en möte med all den sydtyska charm den kan erbjuda! Prova till exempel en båttur på Rhen - en helt unik upplevelse i en fantastiskt pittoresk landskap, där du glider förbi många små idylliska vinbyar som ligger precis vid flodbredden. En av dessa städer som ligger vid stranden är Rüdesheim. Här har många av stadens hotell och restauranger utsikt över floden. I staden hittar du också den populära turistgatan Drosselgasse, en 144 meter lång gata fylld med mysiga restauranger, ölstugor och små souvenirbutiker. Staden är även känd för sin årliga vinmässa Rüdesheimer Weinfest och den välkända brännvinet Asbach Uralt.

Området är idealiskt för en romantisk semester, där du kan göra vackra vandringar eller ta en bilresa längs floden och uppleva några av de många gamla kulturskatterna, borgruinerna och slotten, som definitivt är värda att utforska. En annan oförglömlig upplevelse är att prova de lokala vinerna från de omgivande vinodlingarna. Rhen-regionen är berömd för sina vita viner, och du kan delta i vinprovningar och besöka vingårdar för att lära dig mer om vinproduktionen. Avsluta din dag med att njuta av den fantastiska solnedgången över Rhen, medan du slappnar av vid flodbredden. Med sina pittoreska utsikter, mysiga byar och en atmosfär av romantik är Rhen utan tvekan en idealisk destination för en oförglömlig semesterupplevelse i Tyskland.

Utforska gärna våra semesterboenden, som du hittar på listan nedan, oavsett om du är på genomresa eller planerar en resa till detta natursköna område.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;