rhen
cd top arrow

Bilsemester till Rhen


Europas tredjelängsta flod har sitt ursprung i bergen i Schweiz. En båttur på Rhen ger dig en upplevelse av ett pittoreskt landskap, där man hela tiden kommer förbi de små idylliska vinstäderna, som ligger helt ner till flodbrädden. En av städerna som ligger vid floden är Rüdesheim och här är många av stadens hotell och restauranger uppförda med härlig utsikt över floden. I staden finns den berömda Drosselgasse, som är en 144 meter lång gata fylld av mysiga restauranger, ölbarer och små souvenirbutiker. Staden är också känd för den årliga vinfesten Rüdesheimer Weinfest och för det välkända brännvinet Asbach Uralt.

Området är perfekt för en romantisk semester, där man bl.a. kan ägna sig åt sköna vandringsturer, eller köra en tur längs med floden och uppleva några av de gamla kulturhistoriska borgruinerna. Tycker man om att semestra i idylliska och romantiska omgivningar är Rhen den perfekta semesterdestinationen.

Antingen du är på genomresa eller önskar en längre vistelse, är du välkommen att se våra hotell vid floden Rhen på listan här nedanför.

Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!

Vi använder cookies. Läs mer..