tyskland

Bilsemester till Rhen

Europas tredjelängsta flod har sitt ursprung i bergen i Schweiz. En båttur på Rhen ger dig en upplevelse av ett pittoreskt landskap, där man hela tiden kommer förbi de små idylliska vinstäderna, som ligger helt ner till flodbrädden. En av städerna som ligger vid floden är Rüdesheim och här är många av stadens hotell och restauranger uppförda med härlig utsikt över floden. I staden finns den berömda Drosselgasse, som är en 144 meter lång gata fylld av mysiga restauranger, ölbarer och små souvenirbutiker. Staden är också känd för den årliga vinfesten Rüdesheimer Weinfest och för det välkända brännvinet Asbach Uralt.

Området är perfekt för en romantisk semester, där man bl.a. kan ägna sig åt sköna vandringsturer, eller köra en tur längs med floden och uppleva några av de gamla kulturhistoriska borgruinerna. Tycker man om att semestra i idylliska och romantiska omgivningar är Rhen den perfekta semesterdestinationen.

Antingen du är på genomresa eller önskar en längre vistelse, är du välkommen att se våra hotell vid floden Rhen på listan här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!