frankrike

Sommarsemester i Alsace

Gillar du vin, god mat och autentisk idyll? Då är en sommarsemester i Alsace något för dig: Här ska du bo i Frankrikes minsta region som bjuder på stora semesterupplevelser mellan de mysiga medeltidsstäderna som ligger längs Alsaces berömda vinväg. I de måleriska vinbyarna går livet i ett härligt, sakta mak och du kan slinka in på restauranger och smaka på god mat och vin. Kör ut mellan de gröna vinodlingarna och besök vinvägens huvudort, Colmar, och låt dig imponeras av Alsaces största slott, Haut Koenigsburg som tronar högt på Rhenslättens klippor.

Från Rhenslätten har du utsikt över det unika naturområdet Schwarzwald i Sydtyskland, och får du lust att göra en avstickare så har du möjlighet att besöka både urskogen mellan Tyskland och Frankrike samt Rhens populära flodparadis.

En sommarsemester i Alsace är också upplevelser med termiska bad på sköna kurorter som till exempel Niederbronn les Bains – och den lantliga idyll som omger korsvirkesstaden Rouffach.

Hitta ditt hotell på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;