Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 194 Antal kommentarer: 60 Antal följare: 5 Följ denna blogg

Välkommen till BLACK FRIDAY 2021 hos Happydays

Senast uppdaterat: 23-11-2021
Detta inlägg är läst 291 gånger
Skapat: 18-10-2021

Fredag den 26 november kl. 8.00 är det dags
Då har vi BLACK FRIDAY-priser på semestrar i Danmark, Österrike och Italien, där DU får helt upp till 2.600 kronor i rabatt per dubbelrum! Det vill vi påstå är BLACK FRIDAY-erbjudanden som heter duga.

Försprång för medlemmar
Som medlem i Happydays resklubb är du VIP och får 24 timmars försprång på våra BLACK FRIDAY-erbjudanden, du kan alltså boka redan torsdag den 25 november kl. 8.00. Är du inte medlem? Skynda dig att bli det med det samma – det kostar ingenting och du får massor av rolig semesterinspiration och andra fördelar.

Bli medlem här

Så här går det till den 25 november: Vi skickar ett nyhetsbrev till alla våra medlemmar på morgonen och då får du en VIP-länk med 5 fantastiska BLACK FRIDAY-erbjudanden som du kan boka före alla andra. En stor medlemsförmån, då vissa datum under högsäsong säljs ut snabbt. 

Först till kvarn
Happydays BLACK FRIDAY-erbjudanden gäller så länge lager finns (först till kvarn) eller t.o.m. 28 november 2021 (undantag Rønnes Hotel i Danmark som gäller t.o.m. 2 december 2021).

BLACK FRIDAY-tävling
Vinn ett resevärdebevis på 500 kronor! Vi drar lott om vinsten som du kan använda när du shoppar ett BLACK FRIDAY-erbjudande eller en annan semester hos Happydays. Måndag den 22 november lägger vi upp tävlingen på Facebook och fredag den 26 november kl. 12.00 drar vi en lyckost som får det glada beskedet direkt.  

Delta på Facebook

Vad är Black Friday?
Är Black Friday en internationell fredagsmys-/spara på strömmen-dag? Eller är det för att minnas en spektakulär solförmörkelse som inträffade på en fredag? Har det något att göra med stand up comedy med inriktning svart humor – och alltid på en fredag – att göra?

:-) Nej, Black Friday markerar starten på årets stora shoppingssäsong, julhandeln, och den äger alltid rum dagen efter den amerikanska kulthögtiden Thanksgiving (fjärde torsdagen i november). Då är många amerikanare lediga och på grund av långhelgen kan man shoppa mer än vanligt. Själva namnet Black Friday kommer ursprungligen från Philadelphia någon gång på 60-talet, då shoppingträngseln gjorde att man sa att det var svart med folk på stan just under fredagsshoppingen efter Thanksgivning, och det var så begreppet Black Friday myntades.

Den som väntar på något gott: Snart kan DU fynda din semesterfavorit på BLACK FRIDAY hos Happydays!

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.