Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 192 Antal kommentarer: 59 Antal följare: 5 Följ denna blogg

Res obegränsat i Tyskland för bara EUR 9

Senast uppdaterat: 21-06-2022
Detta inlägg är läst 1841 gånger
Skapat: 24-05-2022

Detta är ett fantastiskt semestertips om du planerar för en bilsemester till Tyskland under sommaren 2022: I juni, juli och augusti månad kan du resa obegränsat med lokala eller regionala tåg och bussar i hela Tyskland för bara EUR 9 per månad (SEK 94).

Kör du med egen bil kan du parkera den vid hotellet och utnyttja det fina erbjudandet för att ta dig runt till sevärdheter och utflyktsmål på semesterorten. Och reser du med tåg eller buss till Tyskland, kan du dra nytta av det fina erbjudandet inom landets gränser.

Med 9-eurobiljetten kan du använda lokal eller regional offentlig transport på bussar, spårvagnar, tunnelbanor och lättbanor samt på färjor i städer som Hamburg och Berlin, förutsatt att transporten är en del av den lokala eller regionala offentliga kollektivtrafiken.

Förköp av biljetter
Biljettförsäljningen startar redan måndag den 23 maj på grund av att man förväntar en stor efterfrågan på dessa biljetter.

Du kan köpa biljetterna online på ticket.besserweiter.de och på NAH.SH-Appen, där du kan ha biljetten på din egen mobil. Barn under 6 år kan resa gratis i sällskap av en vuxen, medan äldre barn ska ha deras egen biljett. Vänligen notera att biljetterna bara gäller lokala eller regionala tåg och bussar.

Hämta inspiration till en bilsemester i Tyskland här

 

 

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.
30-07-2022 14:24skrevOla Jonsson
Bra information!! Inspirerande billigt! Bra grej de har hittat på - bra för både plånboken och miljön!!!!.
28-06-2022 12:06skrevElvy Jonsson
Bra idé av tyskarna. Varför kan vi inte göra något liknande här i Sverige?! Vårt land är lååångt, vilket jag påminns om när jag vill åka hem till Lappland från Småland där jag bor numera.