Det lilla extra slide
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Rabatt på åktur med kabinbanan Innsbrucker Nordkettenbahnen

Upplev Nordkette – Alpernas juvel
Berget i hjärtat av Innsbruck, Nordkette, är en del av Österrikes största naturpark, naturparken Karwendel, och toppen kan nås direkt från Innsbrucks centrum på bara några minuter! Den hisnande 360°-vyn från den moderna kabinbanan lämnar ett oförglömligt intryck, med Alpernas huvudstad på ena sidan och Tyrolens mest omfattande naturskyddsområde på den andra. När du bokar en semester i Österrike hos Happydays, får du en voucher som ger dig en rabattkod, som du kan använda när du bokar dina online-biljetter till kabinbanan som har öppet året runt. Läs mer om kabinbanan på www.nordkette.com.

Det finns flera stopp längs vägen, inklusive Alpenzoo, som är en storfavorit bland barnfamiljer. Efter att ha nått Hungerburg-stationen, leder en kort promenad över Hermann Buhl-torget, uppkallat efter den världsberömda österrikiska bergsklättraren, till linbanestationen som tar dig vidare till Seegrube på en höjd av 1.905 m.ö.h. Hafelekar ligger på imponerande 2.334 m.ö.h. och erbjuder den mest spektakulära panoramautsikten över staden Innsbruck och de omkringliggande alperna. Lång eller kort, ung eller gammal, det finns något för alla som kommer upp på Nordkette – oavsett om man ska vandra eller bara njuta av utsikten.

Uppe på toppen kan du besöka restaurangen Seegrube by DoN, som välkomnar dig med ett brett urval av regionala kulinariska läckerheter. Utrustad med Innsbrucks högsta soldäck, som erbjuder en fenomenal utsikt över den alpina staden, är klubben CLOUD 9 en förtrollande plats. Vintersportare, solälskare och alla andra finsmakare kan njuta av varma eller kalla drycker, sida vid sida, och se solen gå ner bakom de fantastiska bergstopparna. En upplevelse att njuta av mer än en gång!

Här hittar du Innsbrucker Nordkettenbahnen
Kabinbanan Innsbrucker Nordkettenbahnen avgår från adressen Rennweg 3 i Innsbruck.
Närmaste parkering hittar du vid Rennweg 6 (mot betalning). Vid avslutad åktur med kabinbanan finns det möjlighet att få rabatt på parkering mot framvisande av parkeringsbiljett i Nordkettenbahnens biljettkontor (eventuell rabatt beror på veckodag och parkeringslängd).
AT-6020 Innsbruck
Österrike

Se alla vistelser i Österrike där vouchern med rabatt på åktur med Innsbrucker Nordkettenbahnen är inkluderad
innsbrucker nordkettenbahnen voucher se