Top
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD
Stort grattis till Edith Kjær som svarade riktigt på alla 6 frågor, och blev utdragen som vinnare! De riktiga svaren var: 1) En längtan efter att resa, 2) En person man har lust att örfila, 3) Örhängen, alltså musikalska sådana - en sång eller melodi, 4) Vårtrötthet, 5) En orealistisk dröm eller fantasi, 6) Att bli generad på andras vägnar när de beter sig pinsamt.

.

Frågesportstävling: 6 frågor om Bremen

Vinn en hotellvistelse för 2 på ATLANTIC Hotel Universum Bremen ****
Med denna frågesport riktar vi fokus mot Nordtyskland – en spännande semesterdestination som passar perfekt för en upplevelserik minisemester på lagom långt köravstånd från Sverige.

Nordtyskland är en veritabel skattkammare full av turistattraktioner, sevärdheter, kultur och natur, där alla kan få minnesvärda upplevelser som sitter kvar på näthinnan länge. Ta din partner – eller familjen – under armen och kör till Tyskland: På en dagsresa landar du i sagostaden Bremen, där det finns en särskilt god anledning att stanna ett par dagar. Här väntar nämligen en oerhört intressant hansastadshistoria, och Bremen har dessutom över tusen (!) pubar och caféer, restauranger och ölträdgårdar, där du kan njuta av en kall öl och en rejäl måltid. Oavsett om du reser hit under våren, sommaren, hösten eller vintern, så erbjuder staden otaliga underhållande marknader och musikfestivaler, så det händer alltid något i Bremen.
Läs mer om äventyrsstaden Bremen på Resebloggen.

Om du är lika exalterad över Bremen som vi är, måste du testa dina kunskaper om staden i vår roliga frågesportstävling – för just nu kan du bli den lyckliga vinnaren av en vistelse för 2 personer på det 4-stjärniga ATLANTIC Hotel Universum Bremen.
Läs mer om vistelsen här.

Frågesportstävlingen innehåller 6 frågor med 3 möjliga svar – och svarar du rätt på alla 6 frågorna är du med i tävlingen om en hotellvistelse för 2 i Bremen.

Lycka till!

;