frankrike

Sommarsemester i Normandie

Att semestra i Normandie under sommaren är ren njutning med närhet till den spektakulära kusten, doftande blomsterfält och konstutställningar på museum i städer som Caen, Giverny, Le Havre och Rouen.

Normandie har något för alla – och här finns mängder av mysiga badorter längs kusten, besök exempelvis konstnärsstaden Honfleur, mysiga Trouville och eleganta Deuville. Under sommaren kan man njut av sol och bad på Atlanthavskusten.

Gör också bilutflykter i den sköna sommarregionen Normandie och se den världsarvlistade kyrkan Le moint-Saint-Michel som ligger på en klippig ö samt insup stämningen på den historiska D-dagskusten där du kan besöka D-dagsmuseer och minnas de slagna vid sevärda minnesmärken.

När du tillbringar sin sommarsemester i Normandie ska du också äta gott och smaka på alla delikatesserna: äppelbrännvinet Calvados, Camembert-ostar och färska skaldjur längs kusten.

Förutom sommarankomsterna här nedanför kan du se också se hotell i Normandie med ankomst året runt.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;