Julmarknad i Flensburg


Öppettider 2024 Flensburg julmarknad: datum ej publicerat.

Avstånd från Kruså: 12 km/Rostock: 302 km

Flensburg har en härlig julstämning alldeles från slutet av november, där handelsstadens gamla centrum präglas av julaktiviteter på hela gågatans sträcka mellan Norder- och Südermarkt. Här kan man låta sig lockas av vackert dekorerade stånd, där 60 leverantörer från hela Tyskland och t.o.m. Danmark presenterar deras konsthantverk, julvaror och specialiteter som på det viset visar det bästa från två nationaliteters julkultur.

Här spelas det julmusik längs gatorna, här finns överraskningar för barnen och här kan man självklart uppleva en stor, traditionell, tysk julpyramid - och så har Flensburg i övrigt väldigt speciella kulinariska kvaliteter: Smaka på varorna på ölbryggerierna vid hamnen och på caféer och restauranger som håller till i allt från de stora, gamla Kaptenshusen till de små butikerna i smågatorna och gränderna.

Flensburgs centrum är helt perfekt för julklappshandling med allt mellan himmel och jord i specialbutikerna som finns här. Man kan också passa på att ordna julinköpen på fördelsaktigt vis i gränsbutikerna - men unna dig själv att besöka julmarknaden i Flensburgs centrum: Det gör turen över gränsen till en julupplevelse att minnas!

Hitta ett bra hotell nära den berömda julmarknaden i Flensburg - se listan här under
Avstånd från hotellet till julmarknaden i Flensburg ser du genom att klicka på knappen "Läs mer".

Här hittar du datum och mer information om årets julmarknader i Sverige, Danmark och Tyskland

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;