Om happydays
cd top arrow

Så här använder du din reskod

Hos Happydays kan du få rabatt på din semester om du skriver in din reskod. Här på sidan berättar vi hur du använder din reskod.

Vad är en reskod?

En reskod är ett ord som du skriver in i vår webbshop och som utlöser rabatt på flera utvalda hotellvistelser.

Hur får jag en reskod?

Happydays annonserar i flera media där du som läsare kan få syn på en reskod. Du kan också få en reskod via vår Facebooksida eller som medlem i en förening som Happydays samarbetar med.
Om du får rabatt genom din förening, är det föreningen som kan ge dig en reskod.
Happydays har också en resklubb som du kan läsa mycket mer om och bli medlem av här. Som medlem av Resklubben kan du alltid använda reskoden "resklubben" för att hitta listan över aktuella medlemserbjudanden.

Var ska jag skriva in min reskod?

Du skriver din reskod i det vita fältet i översta vänstra hörnet på din skärm - precis under Happydays logotype.

Hur stor rabatt får jag med en reskod?

Rabattens storlek beror på den enskilda reskoden.
När du skriver in din reskod får du fram en aktuell lista över alla hotellvistelser med rabatt - på listan är rabatten avdragen och du kan samtidigt se normalpriset.

Skillnaden på att använda en reskod och inloggning i Resklubben

När du är inloggad som medlem i Resklubben kan du surfa mellan alla våra vistelser precis på samma sätt som om du vore inloggad. Skillnaden är att du alltid kan se rabatten på de vistelser där det är en aktuell medlemsrabatt.
Att vara inloggad som medlem i Resklubben är inte detsamma som att skriva in en reskod. Även om du är medlem av Resklubben kan du också skriva in en en reskod från din förening eller från dagens tidning och få den rabatt som är knyten till den reskoden.
Som medlem kan du självklart alltid skriva in reskoden 'resklubben' och få fram en aktuell lista över dina medlemserbjudanden. Du skall vara inloggad för att få denna rabatt.

Har du fler frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor, så ska vi med glädje göra allt för att hjälpa dig! Kontakta oss här eller skicka ett meddelande via Facebook.
Vi använder cookies. Läs mer..