Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Resblogg av Happydays inköpare

Resblogg av Happydays inköpare
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 13 Antal kommentarer: 0 Antal följare: 3 Följ denna blogg
Vandringssemester i Tyrolen
08-05-2014
Detta inlägg är läst 102 gånger

Minnesvärd vandringssemester

Tyrolen bjuder på helt speciella upplevelser vid en semester i bergen.

Skall du till Österrike på vandringssemester – så är Tyrolen en av de vackraste regionerna för både bergsbestigare, vandrare, naturälskare och familjer med små äventyrare.

För familjerna bjuder området på många möjligheter för att uppleva bergen på ett helt nytt sätt. Har du prövat på lamatrekking? Eller drömmer du om att vandra barfota i bergen? Kunde det vara spännande att uppleva en kristallklar bergsflod tillsammans med barnen? Då är området mellan Wilder Kaiser och Brixental exakt den rätta platsen för dig!

Wilder Kaiser - vandringsområde

Regionen Wilder Kaiser är den perfekta utgångspunkten för att typer av vandringsturer. Med mjuka gräsbeklädda berg, romantiska dalar och djupa raviner, glasklara sjöar och vilda vattenforsar blir naturupplevelsen i alperna både helt romantiskt och praktfull.

Vandringstur i Österrike eller närmare bestämt vandringstur i Tyrolen är båda starkt förknippade med familjeområdet Wilder Kaiser. Mer än 400 km vandringsturer bjuder in till både sköna familjepromenader till de mer utmanande rutterna eller till vandring i topparna i Kaisergebirge. I Kajsergebirge är det tradition för klättring och bergsbestigning. Då bergsbestigarna kom till området för hundra år sedan, vill alla bestiga Wilder Kaiser berget. I Going hittar du ett sant eldorado till extremklättring – nämligen Schleiervattenfallet.

Fråga på det lokala turistkontoret eller på ert hotell. På alla platser kan du få goda tips till vandringssemestern. Tyrolens alper är ett helt unikt naturområde.

Text: Lisbeth Anthon – Happydays inköpare i Österrike

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.
Vi använder cookies. Läs mer..