Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Aktuellt – små historier från Happydays

Aktuellt - små historier från Happydays
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 232 Antal kommentarer: 66 Antal följare: 5 Följ denna blogg

Swarovski Kristallwelten i Wattens – sommarprogram 2023

Senast uppdaterat: 28-04-2023
Detta inlägg är läst 451 gånger
Skapat: 28-04-2023

En unik plats för fantasin
Swarovski Kristallwelten öppnades 1995 med anledning av företagets hundraårsjubileum och det var multimediakonstnären André Heller som designade den unika platsen där fantasin får lov att blomstra fritt. Hittills har denna populära turistattraktion i Tyrolen hälsat över 16 miljoner besökare från hela världen välkomna.

Världskonst skapad av kristall
Stora namn från konst-, design- och arkitekturvärlden visar fram sina alldeles egna tolkningar av kristall: hypnotiskt, magiskt, unikt. På denna magiska plats kommer du att möta samtidskonst såväl som antik historia. Besök jätten och hans trädgård och bli förtrollad av skönheten, inspirationen och energin.

Kan man ta med barnen hit?
Swarovski Kristallwelten är ett idealiskt utflyktsmål för hela familjen året runt och i alla väder. Förutom lektornet och lekplatsen i den södra delen av trädgården, som erbjuder nöje och spänning, är de veckovisa workshops och familjeevenemangen särskilt färgstarka.

Aktuellt för sommaren 2023
"Låt oss fira!" – 21 juli till 3 september 2023

Swarovski Kristallwelten och Circus-Theater Roncalli firar – och deras jubileumsgåva till gästerna är ett fantastiskt sommarprogram: Den 5:e Cirkusfestivalen kommer att pågå från den 21 juli till den 3 september i trädgården på Swarovski Kristallwelten.

Årets motto är "Låt oss fira," och festivalen kommer att presentera artister som kombinerar måleri, musik och kreativt framträdande i enastående cirkuskonster. Det kommer att finnas föreställningar varje dag under öppettiderna från kl. 9.00 till 19.00. Cirkusprogrammet ingår i den dagliga biljetten för Swarovski Kristallwelten.

Detaljer om programmet kommer att finnas tillgängliga från mitten av maj på www.kristallwelten.com/summer

Glittrande shoppingupplevelser & mat
I mer än 25 år har Swarovski Kristallwelten-butiken i Wattens stått för kombinationen av glittrande shoppingupplevelser. Hela produktsortimentet väntar på dig i den glittrande atmosfären i en av de största Swarovski-butikerna i världen: här finns allt från smycken och accessoarer till figurer och mycket mer.

På Daniels Kristallwelten café och restaurang kan du köpa internationella, regionala, tyrolska och framför allt säsongsbetonade rätter. Här finns också ett eget konditori om det skulle fresta med en kopp kaffe med något sött efter maten.

Happydays – det lilla extra
Självklart får du rabatt på entrén till Swarovski Kristallwelten när du bokar en semester i Österrike hos oss. Passa på att uppleva den unika turistattraktionen när du semestrar i Tyrolen med omnejd. På våra hotell i Österrike kan du se avståndet till Swarovski Kristallwelten och kan ta fram en karta som ger dig en fingervisning om vart det ligger i förhållande till dina semesterplaner. 

Läs mer om det lilla extra: Swarovski Kristallwelten
Hämta inspiration till en sommarsemester i Österrike här

Trevligt nöje!

 

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.

Taggar på inlägget

#Österrike