Hoteller til ferien med happydays_se
cd top arrow

Resblogg av Happydays inköpare

Resblogg av Happydays inköpare
Blogg skapad: 29-03-2017 Blogginlägg totalt: 13 Antal kommentarer: 0 Antal följare: 3 Följ denna blogg
Spela golf i Alperna
08-05-2014
Detta inlägg är läst 96 gånger

I Tyrolen njuter både naturvänner och sportutövare av den friska luften.

GolfWelt Wilder Kaiser bjuder bland annat på spännande upplevelser i Ellmau, där en 27-håls golfbana med sköna utmaningar är redo att ta emot sina gäster.

I Mühlberghof ligger Golfakademie Ellmau med en 9-håls golfbana. Här kan både nyfikna och nybörjare prova på att spela golf och de mer rutinerade kan förfina sina färdigheter med lite undervisning.

Golf-pass
Med ett GolfWelt Unlimited kort eller Golf Alpin Card kan du under hela din semester i bergen och boka tid på de nämnda golfbanorna och 14 andra i området. Upplev den unika kombinationen av alplandskap och golfspel! Många av hotellen i Tyrolen har specialiserat sig i golfgäster. Besök vår hemsida och läs mer om golfhotellens erbjudanden. Men de gör också något för de familjer som inte är golfspelare och uppfyller också deras önskningar om en god familjesemester.

Tyrolen bjuder på upplevelser för alla med sina attraktiva wellnesserbjudanden, idéer till vandringsturer i Österrike och utflykter i Wilder Kaiser regionen. De fyra områdena Ellmau, Going, Sceffau och Söll bjuder med sin äkta gästfrihet välkommen på golfsemester. Tyrolen har mycket att erbjuda både till de sportstokiga och till naturälskarna – kom och upplev det på egen hand!

Text: Lisbeth Anthon – Happydays inköpare i Österrike

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays förbehåller sig rätten att ta bort kommentarer som anses vara stötande.
Vi använder cookies. Läs mer..