Topslide
cd top arrow

Praktfulla weekendvistelser – en höstquiz från Happydays

Älskar du också weekendresor?
Delta i vår lilla höstquiz som handlar om våra sköna weekendvistelser: kanske kan det inspirera dig till en weekendresa tillsammans med en kompis där ni kan shoppa loss och ta del av storstadens nöjen eller kanske en romantisk weekend tillsammans med någon som du håller av riktigt mycket och där allt går i kärlekens tecken?

Quizvinnaren kan göra slag i saken och se fram emot ett värdebevis på 1.500:- som kan användas till en härlig weekendvistelse på ett av våra läckra hotell.

För att delta i tävlingen ska du svara rätt på följande tre frågor som handlar om weekend:

prize
Hur många danska CABINN-hotell som passar perfekt för en weekendresa kan Happydays erbjuda just nu?
Behöver du hjälp, klicka här
Vad kostar en 2 nätter lång weekendvistelse på Clarion Collection Hotel Carlscrona?
Behöver du hjälp, klicka här
På vilket av dessa tre Happydays-hotell har vi just nu ett erbjudande på en weekendresa?
Behöver du hjälp, klicka här
Namn
E-mail
När du deltar i tävlingen blir du automatisk anmäld till vår gratis resklubb och mottager därefter vårt nyhetsbrev med spännande semesternytt och semesterförslag till medlemspriser och ännu fler bra tävlingar. Är du redan medlem, deltar du självklart på samma villkor som nya medlemmar!

Lycka till!
Det finstilta
Tävlingen äger rum fram till den 13 november 2020 då vi väljer en vinnare. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan samt i vårt nyhetsbrev.

Dina upplysningar används för att kontakta dig om du vinner. När du deltar blir du automatiskt prenumerant av Happydays nyhetsbrev. Medlemskapet i resklubben är gratis och du kan när som helst avanmäla dig.

Så här hanterar Happydays dina personuppgifter

Tävlingen äger rum både på vår svenska och danska webbshop. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.