Sommarsemester i Tjeckien

Upplev praktfulla Tjeckien på en sommarsemester full av atmosfär, vackra byggnader och läckra kurorter. Gillar du att koppla av över en god öl är Tjeckien också den perfekta semesterdestinationen – nationaldrycken är nämligen öl och en semester i Tjeckien är en resa in i humlens gyllene värld. Tjeckiens natur infriar också dina semesterdrömmar om ett praktfullt semesterlandskap med de imponerande bergen i nationalparkerna Ceske Scycarsko (det böhmiska Schweiz) eller Cesky Raj (det böhmiske paradiset). Här kan du bege dig ut på fantastiska vandringsutflykter som passar både barnfamiljen och de mer vana vandrarna. Längs lederna ligger sköna skogsrestauranger där du kan fylla på energi med lokala specialiteter, svalkande glass och öl i stora glas.

Mer välmående och wellness på din semester hittar du exempelvis på kurorten Marienbad. Kurorten, som ligger 600 meter upp i bergen, är känd för sina hälsobringande, mineraliska källor och sin vackra kurpark. Jo, Tjeckien är mycket mer än bara storstadssemester i den populära huvudstaden Prag.

Hitta hotellet till din sommarsemester i Tjeckien på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!