Top
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD
Stort grattis till Edith Kjær som svarade riktigt på alla 6 frågor, och blev utdragen som vinnare! De riktiga svaren var: 1) En längtan efter att resa, 2) En person man har lust att örfila, 3) Örhängen, alltså musikalska sådana - en sång eller melodi, 4) Vårtrötthet, 5) En orealistisk dröm eller fantasi, 6) Att bli generad på andras vägnar när de beter sig pinsamt.

.

Tävling: 5 udda frågor om semesterfrihet på fyra hjul

Vinn ett bidrag till din nästa bilsemester med Happydays
En semester på fyra hjul söderut genom Europa kan vara fullspäckad med äventyr, musik och skratt – på den sköna semesterjakten efter en varmare sol, godare mat, genuinare utflyktsmål och mer spännande underhållning. Den stora fördelen med just en bilsemester är att du kan göra resan i ditt eget tempo och ta alla de snabb-stopp längs vägen som du har lust till – det är äkta semesterfrihet och gör susen för humöret.

I vår tävling ”Udda frågor” handlar det om bilsemester, och du blir presenterad för 5 udda frågeställningar mellan himmel och jord. Spana in om du har eller har haft samma dilemman. Det är inte säkert att svaren är helt logiska – men gå efter din magkänsla så gissar du säkert rätt och får en lott i tävlingen med de två fina vinsterna.

Din uppgift? Du ska hålla tungan rätt i mun och svara rätt på de fem frågorna – och förhoppningsvis är det din tur att bli lyckosten som vinner ett stort bidrag till din nästa bilsemester hos Happydays och kan spela din favoritmusik i de trådlösa högtalarna! Perfekt när du sitter på balkongen efter dagens körsträcka och njuter av en kall dryck med aftonsolen hängande lågt, med utsikten till ett dukat bord i restaurangen lite senare på kvällen.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis till Henrik Møller

prize
;