Happydays fyller 20 år
Vi firar med jubileumspriser på semestrar i Europa


Happydays grundades 2004 i Danmark och är din bilsemesterexpert i Europa. Den 1 april 2024 har vi 20-årsjubileum och det vill vi fira stort – tillsammans med dig!

En sådan dag ska ju inte gå obemärkt förbi, så självklart vill vi skämma bort dig med en massa härliga semestrar till bra priser. Det är inget aprilskämt – priserna ÄR låga!

Så håll utkik här på sidan, för vi uppdaterar löpande med semestrar som vi har handplockat till dig. Kanske hittar du årets sommarsemester på listan här nedanför? Men skynda dig att boka när du hittar din drömsemester, det är först till kvarn som gäller – och det blir inte billigare än detta!

Få också en titt bakom kulisserna på semesterfabriken på vår jubileumsblogg, där du får roliga fakta om Happydays genom åren – ända sedan starten 2004 till jubileumsåret 2024. Här får du också möta flera av bilsemesterexperterna på Happydays.

Jubileumserbjudandena gäller endast vid nybokningar och ej ombokningar.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;