Topslide
cd top arrow

Lös pusslet och vinn fina vinster till din höstsemester

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Karin Enggärd Lund!

Gillar du kluriga utmaningar? Hösten står för dörren och vi kan nästan inte vänta tills det blir dags för mysiga stunder tillsammans med familjen, när dagarna börjar bli mörkare och kallare och vi samlar oss i värmen inomhus.

Av den anledningen har vi gjort en tävling där du kan vinna fina vinster som hjälper till att maximera höstmyset. Det enda du ska göra är att försöka lösa vårt senaste pussel genom att flytta runt på de olika fälten till dess att bilden ser korrekt ut.

Om du kan lösa pusslet och använder nedanstående formulär, så deltar du i tävlingen om att vinna ett höstmys-kit bestående av:

- Ett resevärdebevis på 500:-
- Ett yatzyspel
- En kortlek
- En flaska italienskt vitt vin samt vinöppnare
- Et fleecefilt från Happydays
- En uppblåsbar flamingo

price
Namn
E-mail
När du deltar i tävlingen blir du automatisk anmäld till vår gratis resklubb och mottager därefter vårt nyhetsbrev med spännande semesternytt och semesterförslag till medlemspriser och ännu fler bra tävlingar. Är du redan medlem, deltar du självklart på samma villkor som nya medlemmar!

Lycka till!
Tävlingen äger rum fram till den 12 oktober 2020 då vi väljer en vinnare. Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs här på sidan.
Lycka till!
Det finstilta
Dina upplysningar används för att kontakta dig om du vinner. När du deltar blir du automatiskt prenumerant av Happydays nyhetsbrev. Medlemskapet i resklubben är gratis och du kan när som helst avanmäla dig.

Så här hanterar Happydays dina personuppgifter

Vinsten kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.