italien

Syditalien

Syditalien är ett äkta semesterparadis: Stränderna är långa och helt perfekta till en badsemester där havet har azurblått, varmt vatten och städerna sjuder av semesterstämning på gator och torg mellan trottoarcaféer, souvenirbutiker och de traditionella marknaderna. Här är det totalt omöjligt att inte låta sig dras med i den härliga atmosfären och adoptera den sydeuropeiska tillbakalutade mentaliteten.

Ta med familjen på en sommarsemester i Syditalien och utforska alla badnöjen, gör utflykter till mysiga städer med spännande butiker och upptäck äventyren som väntar i nationalparkerna, där stora och små kan låta sig imponeras av en natur som är så annorlunda än den som vi har där hemma.

I Syditalien ligger stora turistmagneter som Amalfikusten som anses vara en av Europas vackraste kuster, Apulien på hälen av den italienska stöveln, historiska Sicilien och gastronomins förtrollande Napoli.

Hitta ditt hotell i Syditalien på listan här nedanför!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!