Top
cd top arrow

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Finn 5 fel och delta i vårfesten

Är du också förvånad över hur mycket ljusare det har blivit på morgonen? Kanske har du också lagt märke till hur snödroppar och vintergäcken sticker upp sina små huvuden ur jorden och hört fåglarnas solon och duetter från knoppande buskar och träd? Det är tack vare våren! Även om vi fortfarande kan vakna upp till frost och ett tunt lager snö, så går vi sakta men säkert mot ljusare och varmare tider.

Våren betyder också att du snart kan se fram emot årets sommarsemester! Och här vill vi ge dig möjligheten att vinna ett bidrag till din nästa bilsemester. På Happydays blir vi på så gott humör när våren kommer att vi bara måste fira det med en liten vårtävling.

I vår vårtävling kan du vinna ett vårkit från Happydays, en flaska italiensk Spumante samt ett resevärdebevis på SEK 500:-. För att delta i tävlingen ska du hitta 5 fel i vår förtrollande vårbild. Du ska svara på vad skillnaden är mellan de två bilderna, för bilderna är inte helt identiska. När du har hittat de 5 felen, ska du skriva ner vad som är annorlunda eller saknas. Skriv svaret i fältet här nedanför och skicka till oss.

Lycka till!

prize