Sommarsemester i Tyskland

En bilsemester till Tyskland är en perfekt chans för att upptäcka landets storhet som semesterdestination med mängder av fantastiska upplevelser och världsarvslistade sevärdheter i sikte. Vi svenskar värdesätter den stora variationen som Tyskland bjuder på och främst av allt reser vi till Mecklenburg-Vorpommern och Schleswig-Holstein. Men storstäderna Hamburg och Berlin lockar också, liksom det disiga bergslandskapet i Harz. Sist, men inte minst, vinner det sagolika vinlandskapet vid Rhen och Mosel också mark som eftertraktad semesterdestination.

Tyskland kan ge dig en sommarsemester med resor genom tiden i historiska medeltidsstäder och berömda hansastäder, vandringsutflykter längs gröna stigar och mellan höga bergstoppar, båtsightseeing längs floder i pittoreska vinlandskap, cykeläventyr i backiga skogslandskap och storstadspuls i Hamburg och Berlin. Få en semester med vin, wellness, praktnatur och intressanta städer.

Hitta hotellet till din sommarsemester i Tyskland på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;