Sommarsemester i Italien

Sommarsemester i Italien är en liten flik av himlen. Här finns rika möjligheter för båda avkoppling och äventyr i det fantastiska landskapet, oavsett om du reser som familj, med vännerna eller på en romantisk parsemester. Mellan mäktiga bergstoppar väntar riverrafting eller kanotsegling i spegelblanka sjöar, klippväggar lockar med klättring och linbanor som tar dig med upp till spektakulära panoramautsikter över det populära semesteruniversumet.

Men en sommar i Italien är också livsnjutning på hög nivå. Restaurangernas frestande dofter sprider sig mellan medeltidsstädernas slingrande gator och kanske kryddar du semestern med en läcker pastarätt på ett trottoarcafé mellan renässanskyrkor och barocka byggnadspraktsverk. Men Italien är inte bara god mat, det är också solens land och det är helt perfekt att åka hit på en badsemester eller njuta av de rika traditionerna i en av Italiens alla kurorter. Och när du behöver lite extra svalka på de långa, ljusa sommardagarna, vad är då bättre än en portion nygjord gelato?

När du bokar en bilsemester bestämmer du själv tempot och semestern startar redan från din bostad därhemma, och oavsett om bilsemestern går till exempelvis Gardasjön, Toscana, Comosjön eller kanske kulturmättade Umbrien, så blir du inte besviken.

Hitta hotellet till din sommarsemester i Italien på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!