tyskland

Sommarsemester i Nordtyskland

Den familjevänliga sommardestinationen Nordtyskland har mängder av familjevänliga aktiviteter att bjuda på. Under sommaren finns det gott om äventyr för alla: Storstadspuls, kultur, shopping, nöjesparker, stränder, djurparker och stora trädgårdsupplevelser!

En minisemester under sommaren kan gå till Tysklands spännande huvudstad Berlin perfekt för dig som t.ex. reser tillsammans med de lite större barnen i familjen; passa på att shoppa, äta gott på restauranger och se minnesmärken som Check Point Charlie och andra sevärdheter från en tid av igår.

En sommar i Hamburg bjuder på grönskande parker, härliga sjöar och massor av maritim stämning. Passa också på att utforska slottens landskap, Mecklenburg-Vorpommern, där också Tysklands vackra semesterö Rügen ligger och Schleswig-Holstein med marsipanstaden Lübeck och den kända Timmendorfer Strand – under sommaren en oas för sol och bad med mängder av färgglada strandkorgstolar, parasoller och strandcaféer längs med kusten.

Förutom sommarankomsterna här nedanför kan du se också se hotell i Nordtyskland med ankomst året runt.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;