osterrike

Sommarsemester i Tyrolen

Mitt i Österrike ligger Tyrolen som under sommaren erbjuder fantastiska vandringsleder i det natursköna alplandskapet. Vi skandinaver älskar den stora gästfriheten och de tyrolska traditionerna med färgstarka folkdräkter, god mat och livsbejakande tyrolsk musik.

På din sommarsemester i Tyrolen kan en varm sommardag med fördel användas till att vandra på den solvarma sätern mellan kossornas bjällerklang och små säterstugor med servering av lokalproducerad ost och skummande öl från mikrobryggerier.

Åk linbanan upp till de mest praktfulla utsikterna i Tyrolens vackra fästningsstad Nauders. Under sommaren finns det mängder av äventyr att välja mellan, såsom moster scooter-åkning, bergs- och kanjonklättring. Desamma gäller i Zell am Ziller som tillsammans med flera andra alpstäder bildas semesterregionen Zillertal Arena med mängder av lekplatser, sommarrodelbanor och mountainbikeleder.

Passa också på att beundra Österrikes högsta vattenfall, Krimmler Wasserfälle, i nationalparken Hohe Tauern. Besök Tyrolens vackra huvudort Innsbruck och bila längs panoramabilvägen Grossglockner Hochalpenstrasse.

Förutom sommarankomsterna här nedanför kan du se också se hotell i Tyrolen med ankomst året runt.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;