italien

Sommarsemester vid Gardasjön

En sommarsemester vid Gardasjön är något utöver det vanliga: En av Italiens mest populära semesterdestinationer där du befinner dig nära det klara, soluppvärmda vattnet och mängder av pittoreska hamnstäder. Du kommer snart att upptäcka varför det sjudande sommarlivet vid Italiens största sjö är så populärt – det blå glaciärvattnet är en garanti för svalkande dopp och långa, lata dagar på de sköna stränderna. I det berömda semesterområdet väntar stora kulturella upplevelser mellan kullerstensgator, botaniska parker, bergsmassiv och gamla borgar.

En sommarsemester vid Gardasjön är naturligtvis en badsemester, men när du har badat klart är det dags att ge sig ut på upptäcktsfärd: Besök områdets vinslott, ta med barnen till nöjesparken Gardaland och utforska de historiska hamnstäderna. Gör också en utflykt till Malcesine där du kan ta linbanan upp till toppen av berget Monte Baldo och få en skön panoramautsikt över Gardasjön. Besök också Garda och Limone och gör lite längre dagsutflykter till Verona, Venedig och Milano.

Hitta hotell till årets sommarsemester vid Gardasjön här:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;