tyskland

Hotell i Thüringen Nord

Vet du något bättre än att ta på dig dina vandringskängor eller sätta sig upp på mountainbiken medan du blickar ut över den skönaste naturen och andas in den friska luften? Då ska du helt klar uppleva den tyska delstaten Thüringen som inte för inte blir kallad för ”Tysklands gröna hjärta”.

Aktiv semester i Thüringen
Res till Thüringen på en aktiv semester eller en vandringssemester och bege dig ut på idylliska vägar i Thüringer Wald där du kan koppla av totalt med fågelkvitter och solsken. Ta med din familj på en minisemester eller sommarsemester i ett område där det finns roliga aktiviteter för hela familjen, bland annat grottor med stalaktiter, medeltidsslott och borgar samt branta linbanor. Susa nerför backen med sommarrodelbahn – och är du här under vintern får du upp pulsen med skidåkning både på längden och nerför alpina pister.

Mängder av semesterupplevelser oavsett årstid
Året runt kan du se fram emot en semester full av upplevelser i Thüringen. De charmiga städerna är alltid öppna för sightseeing liksom restaurangerna där du kan njuta av en bratwurst och en kall, lokal öl eller en kopp kaffe och en kaka. Thüringen kombinerar kultur och natur, stad och berg på bästa vis!

Kolla in våra bilsemestrar i den norra delen av Thüringen. Se också våra destinationer i Thüringen Syd eller Mittyskland. Vi har också hotellvistelser i Nordtyskland och Sydtyskland som är intressanta att besöka!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;