tyskland

Mittyskland

Mittyskland är ett spännande område att utforska: Här finns fantastiska möjligheter för en sommarsemester eller enMinisemester full av avkoppling och utflyktsmål.

En bilsemester till cykelparadiset Harz är något som tilltalar alla åldrar: Här kan du cykla, vandra och göra bilutflykter mellan korsvirkesidyll och mytiska sevärdheter i de disiga bergen. Åk med det historiska ånglokomotivet upp till Harz högsta berg, Brocken, där häxmystiken har en stark tradition. Besök också idylliska Sachsen-Anhalt och Thüringen som också kallas för Tysklands gröna hjärta.

Det är också i Mittyskland som du finner Berlin, där världshistorien lever sida vid sida med internationella designbutiker, restauranger från hela världen och gröna parker med kort avstånd till en kall öl och currywurst. I Brandenburg kan du segla längs idylliska kanaler och floder och exempelvis gå i land i Potsdam med den holländska stadsdelen från 1700-talet eller se praktslottet Sanssouci.

Hitta hotellet till din semester i Mittyskland på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!