tyskland

Minisemester i Nordtyskland

På lagom köravstånd från Sverige ligger den nordtyska semestervärlden som är full av historiska sevärdheter, mysiga medeltidsstäder, doftande caféer och pampiga slott. Nordtyskland är ett semesterland som inte utan anledning väcker begeistring hos oss svenskar. Och de största semesterfavoriterna är delstaterna Schleswig-Holstein och Mecklenburg-Vorpommern, båda passar perfekt för en avkopplande och upplevelserik minisemester.

Schleswig-Holstein är detsamma som caféliv och upptäcktsfärder mellan sevärdheterna i det historiska området, och rika möjligheter för att ladda upp med härliga cykel- och vandringsturer i naturen, kanske i området runt sjöarna vid Plön? Mecklenburg-Vorpommern är känd som Slottens landskap och är en garanti för spännande semesterupplevelser mellan alla praktfulla slott, missa inte det berömda sagoslottet i Schwerin som är känt som en av Europas mest sevärda och förtrollande slott. Och om du känner för lite storstadspuls, så kan du göra en avstickare till livliga stadspärlor som marsipanstaden Lübeck, shoppingstaden Flensburg och turistfavoriten Hamburg.
På listen här nedanför kan du hitta ditt favorithotell till din nästa minisemester i Nordtyskland:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;