tyskland

Minisemester i Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein är ett mycket populärt resmål för alla skandinaver. En härlig destination när du vill ha en avkopplande minisemester och en paus från vardagen. Här kan man gå på upptäcktsfärd i historian, utforska nordtyska mikrobryggerier och få en stor portion Gemütlichkeit. För alla naturälskare väntar sjöarna vid Plön, också en perfekt destination om du vill vandra eller cykla. För de shoppingsugna och historieintresserade väntar marsipanstaden Lübeck: här kan man strosa mellan medeltidens praktfulla arkitektur i den världsarvlistade Gamla stan, shoppa i butikerna längs hansastadens första shoppinggata, Hüxstrasse, och till sist slå sig ner i plyschmöblerna på Café Niederegger, som är marsipanens absoluta högborg.

Nära den danska gränsen på Jylland finner du pärlor som klosterstaden Neumünster och Flensburg som både presenterar charmiga stadsmiljöer och fina shoppingmöjligheter, inte minst i alla butiker hos Design Outlet Neumünster.
Hitta ditt hotell i Schleswig-Holstein på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;