tyskland

Minisemester i Mecklenburg-Vorpommern

En minisemester i Mecklenburg-Vorpommern är en fantastisk semesterupplevelse för alla som sätter pris på arkitektonisk storhet, idyllisk natur, hansastäder, sköna badorter och stora sevärdheter. Här kommer historiska städer som Schwerin och Rostock nämligen att visa upp förtrollande slott och gotiska kyrkor, medan livliga och vackra hamnstäder som Stralsund vid Östersjön samt städer som Wismar och Kühlungsborn erbjuder färsk fisk, långa stränder och maritim charm för alla pengarna.

Under sommaren hörs musiken från alla konserter i delstatens stadsparker, där både turister och fasta invånare samlas för att njuta av ljumma sommarkvällar med massor av god stämning. Och vill du ha en stor naturupplevelse så ska du besöka en av alla nationalparker där man vandrar igenom täta, doftande skogar, korsar broar med forsande bäckar och kan blicka ut över blomstrande ängar. Du hittar bl.a. stämningen i Nationalpark Müritz på en skön semester i Neubrandenburg. Är det kulturen som lockar så kan det rekommenderas att uppleva en pärla som Güstrow. Inte så känd, men överraskande trevlig med ett historiskt djup och många familjevänliga aktiviteter.
Hitta din hotellfavorit i Mecklenburg-Vorpommern på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;