Minisemester i Tyskland

Tyskland är en otroligt fascinerande semesterdestination, och det har vi svenskar upptäckt för länge sedan! Det finns massor av anledningar att trycka på pausknappen och tillbringa en minisemester i Tyskland vars variationsrika land bjuder på allt från storstadspuls med shopping och naturidyll perfekt för vandring och cyklar genom djupa skogar, upp på höga berg och ut till vackra stränder. Nordtyskland är översållat med medeltidsstäder, slott och trevliga hotell där värdarna står på språng för dig, upplev det själv på semesterfavoriter som Schleswig-Holstein och Mecklenburg-Vorpommern.

Det går inte att säga minisemester i Tyskland utan att nämna möjligheten för ett par dagar i Europas huvudstad, den färgstarka, heta och evigt unga Berlin. Här blir historietimmarna serverade som ren praktik och det kulturella mervärdet är en souvenir som du inte kan välja bort – den får du med på köpet! En tysk minisemester är också en perfekt möjlighet för att uppleva natursköna Harz, som med sina vackra medeltidsstäder och bergrika idyll med fina möjlighet för både vandring och cyklar har lockat till sig mängder av friluftsälskare och turister genom tiderna. Reser du söderut genom Tyskland så möts du av Sydtysklands praktfulla vinlandskap vid Mosel och Rhen som känns som ett sagorike med sina slott och borgar, pittoreska vinbyar och vinodlingar som sluttar ner mot flodernas blå vatten. Ett mellanstopp med en minisemester i Sydtyskland är ett fantastiskt sätt att få ännu mera ut av en sommarsemester söderut!

Hitta din minisemester och ditt favorithotell i Tyskland på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;