frankrike

Nordfrankrike

Res iväg på ett bilsemesteräventyr till Nordfrankrike och njut av en hotellvistelse med en spännande semestervärld framför dina fötter: Gör en upptäcktsresa i vinets värld längs den kända vinvägen i Alsace , och smaka på vinerna som har gjort regionen världsberömd som en av vinernas absoluta högborg. Utforska också Normandie och dyk ner i regionens starka historia – i ett perfekt samspel med regionens gastronomiska upplevelser och en traditionsrik kultur. Och så är det ju bara i Normandie som du kan uppleva äppelbrännvinet Calvados som framställs av mogna frukter som plockas på Normandies frodiga äppelplantager.

Gillar du strand och solsemester så kan du resa till Bretagne . Den trekantiga halvön är bortskämd med Atlantens mjuka sand och svala vatten på hela tre sidor – perfekt för en badsemester för hela familjen. Men kusten kan också visa tänder, och längs Bretagnes kust blir du konfronterad med råa och branta klippväggar, en imponerande och vacker syn.

Hitta ditt hotell i Nordfrankrike på listan här nedanför!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;