danmark

Bilsemester till Nordjylland

Denna vackra landsdel i Danmark som består av det nordliga Jylland mellan Kattegatt, Skagerack och Västerhavet... Här är du hela tiden nära de kilometerlånga sandstränderna, där det på vissa sträckor faktiskt är tillåtet att köra med bil. Området bjuder på en mångfald av vackra vyer och sevärdheter.

Starta så långt norrut i Danmark som du kan komma och se det berömda ljuset i Skagen, som på 1800-talet lockade till sig konstnärer och efterföljande en aldrig sinande ström av turister. Gå på Skagen museum och se de stora verken av bl.a. Krøyer, Ancher och Tuxen och ta därefter turen till Grenen där de två haven möts och slår vågorna samman. Besök också handelsstaden Fredrikshamn där salta Läsö ligger en kort båttur bort. Se den pittoreska kulturpärlan Säby och upplev den dynamiska hamnstaden Aalborg som ligger vackert vid Limfjorden, samt natursköna Rebild och Danmarks vackraste fjord: Mariagerfjord. Upplev sommarnöjesparken Fårup Sommerland och Nordsøens Oceanarium vid Hirtshals.

Letar du efter en skön semester i Nordjylland, hittar du säkert ett skönt hotell på vår lista här nedanför.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;