danmark

Jylland

Jylland i Danmark är en stor och innehållsrik semesterregion. Här ligger några av vårt grannlands allra största attraktioner. På Mittjylland kan du till exempel kliva in i en fascinerande tidsficka i Den Gamle By i Århus och på Legoland i Billund, där kan du kliva in i ett legendariskt universum byggt av legoklossar.

På södra Jylland kan du gå på upptäcktsfärd i gränslandet mellan Danmark och Tyskland. Här hittar du också den UNESCO-listade pepparkaksstaden Christiansfeld och massor av charmiga krogar med bland annat sönderjyskt kaffebord på menyn, perfekt för den som vill uppleva en autentisk värdhussemester.

Längst upp på Nordjylland blåser vindarna friska och i Skagen möts de två haven, Kattegatt och Skagerrack vid Grenen. Upplev den berömda badorten och njut av de små gulkalkade dockhusen och restaurangerna i packhusen vid hamnen. Gör en utflykt till Limfjordlandets huvudort, Aalborg, som också går under namnet Nordens Paris. Men Jylland erbjuder också ö-semester: Åk till cykelparadiset Läsö och tillbringa din semester mellan stränder, kurbad och restauranger med färska skaldjur.

Hitta hotellet till din semester på Jylland i Danmark på listan här nedanför:

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;