tyskland

Bilsemester till Berlin

Inte bara huvudstaden i Tyskland, men också en av de mest besökta turistmålen i världen. Efter murens fall år 1990, där Öst- och Västtyskland blev återförenat, har Berlin blomstrat och bjuder idag på allt, som en spännande storstad kan erbjuda. Berlin har blivit en av de viktigaste kulturella och politiska brännpunkterna i Europa. Här har du bland annat möjlighet för att shoppa i de kända varuhusen, besöka Tiergarten – som är det största parken i Berlin, och avsluta dagen med en kall öl i trevliga Kreuzeberg.

Är du intresserad av att se staden ovanifrån, finns det fler möjligheter. Du kan bland annat bestiga det 69 meter höga tornet Siegesseule, njuta av den vackra utsikten från stadens största kyrka Berliner Dom eller se den spektakulära utsikten från parlamentsbyggnadens elliptiska glaskupol.

Tycker du, att det verkar spännande att uppleva Berlin, kan du söka bland alla våra hotell på listan här nedanför och förhoppningsvis hitta exakt det hotell som matchar dina önskemål.

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;