Scandlinesrabat_SE
cd top arrow

Du får 20 % rabatt på färjor till Tyskland hos Happydays

Happydays och Scandlines samarbetar om att ge dig extra semesterfördelar – och vi erbjuder härmed denna bokningslänk till Scandlines som ger dig 20 % rabatt på färjebiljetter gällande rutterna:

  • Gedser-Rostock
  • Rödby-Puttgarden
Du får rabatten vid köp av returbiljett och sparar 20 % jämfört med köp av 2 x Standard som är Scandlines mest populära biljettyp.
Rabatten är avdragen det belopp som du ser vid bokning.

Färjebiljett kan bokas med rabatt t.o.m. 3 september 2023

När du bokar biljetten blir du automatiskt registrerad hos Scandlines kundklubb SMILE, om du inte redan är medlem.

Om du vill utnyttja rabatten ska du klicka på nedanstående länk och boka din färjebiljett direkt hos Scandlines. Du får automatiskt 20 % rabatt på biljetten när du använder länken på Happydays webbshop.
Övriga villkor
När du köper en bilsemester hos Happydays och kombinerar den med färja via vår bokningslänk till Scandlines, räknas det ej som en paketresa. Happydays förmedlar endast logi på hotell och länken till Scandlines är en service, där Happydays endast förmedlar kontakten. Happydays är ej ansvarig för ditt avtal med Scandlines.
Färjebiljett kan användas till utresa på alla avgångar med ledig kapacitet på den bokade dagen. Den är giltig till hemresa på alla avgångar med ledig kapacitet. Oanvända biljetter kan återbetalas i upp till 3 månader efter den bokade utresan. Biljetter är bara giltiga till den bokade färjerutten. Erbjudandet gäller för personbilar i perioden t.o.m. 03.09.2023. Biljetten förutsätter medlemskap av Scandlines förmånsprogram SMILE och kan bara bokas online. Längdtillägg för bilar över 6 meter enligt gällande regler.
Agentförbehåll: Happydays förmedlar endast logi på hotell och arrangerar ej någon form av paketresor. Våra länkar till andra aktörer är en service, där Happydays enbart förmedlar kontakten. Happydays är ej ansvarig för ditt avtal med eller eventuell förlust i förbindelse med konkurs hos flygbolag, färjebolag och biluthyrningsföretag.