Scandlinesrabat_SE
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
cd top arrow

Få upp till 20 % rabatt på färjeöverfarten till Tyskland via Happydays

Happydays erbjuder en rabattlänk till Scandlines, vilket garanterar dig upp till 20 % rabatt på biljetter till färjeöverfarterna:

  • Gedser-Rostock
  • Rödby-Puttgarden
Du får rabatten vid köp av returbiljett och sparar upp till 20 % jämfört med köp av 2 x Standard som är Scandlines mest populära biljettyp. Rabatten är avdragen det belopp som du ser vid bokning. Färjebiljett kan bokas med rabatt t.o.m. 7 april 2024.

Klicka på nedanstående länk och boka din färjebiljett direkt hos Scandlines. Din rabatt på upp till 20 % är avdragen priset och gäller endast när du bokar via länken.
Övriga villkor
När du köper en bilsemester hos Happydays och kombinerar den med en färja via våra servicelänk till Scandlines är det ingen paketresa. Happydays ansvarar endast för hotelldelen och länken till Scandlines är en tjänst där Happydays endast förmedlar kontakten. Happydays ansvarar inte för ditt avtal med Scandlines.

Köp Happydays-biljetten och spara jämfört med köp av 2 x Standard. Utreseperiod 4/12 2023-28/3 2024. Biljetten kan användas till utresa på alla avgångar med ledig kapacitet på den bokade dagen. Hemresa på alla avgångar med ledig kapacitet t.o.m. 7/4 2024. Oanvända biljetter kan återbetalas i upp till 3 månader efter den bokade utresa. Biljetten är endast giltig till den bokade överfarten. Erbjudandet är kan endast bokas online. Längdtillägg för fordon över 6 meter enligt gällande regler. Priset är inkl. bränsletillägg.
Agentförbehåll: Happydays förmedlar endast logi på hotell och arrangerar ej någon form av paketresor. Våra länkar till andra aktörer är en tjänst där Happydays endast förmedlar kontakten, och Happydays ansvarar inte för ditt avtal med, eller eventuella förluster i samband med konkurs hos, flygbolag, färjebolag och biluthyrningsföretag.
;