Nyårsresa 2023


Var med och fira in det nya året med pompa och ståt på ett av våra hotell där man arrangerar nyårsfest och bjuder in dig som gäst och alla andra som har lust att vara med. Boka en glittrande nyårsresa och njut av att du inte behöver lyfta en finger, det enda du ska göra är att koppla av och ta för dig av det som bjuds.

På nyårsresorna ingår det som oftast en stor nyårsfest med en läcker nyårsmiddag och bubblor vid 12-slaget. Flera av hotellen brukar också arrangera dans efter middagen, så du kan se fram emot att också få packa ner dansskorna på din nyårsresa. Man reser ofta i par, men det är vanligt att man samlar ihop ett helt gäng och reser i väg på en av Happydays nyårsresor.
Det finns många fördelar med en nyårsresa 2023, gör som många andra och prova en du också. Men var ute i god tid, nyårsresorna brukar bli utsålda redan i november.

Gott nytt år!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!