Fira nyår på hotell 2024


Hälsa det nya året välkommet med en nyårsvistelse på ett av Happydays kvalitetshotell. Här är det du som står i centrum och andra som lagar maten, dukar ett festligt bord och serverar på årets sista kväll. En bättre avslutning på 2024, och inte minst efter en lång december med massor av julstress, får man leta länge efter.

Festlig nyårsfest med dans eller lugn och ro?
Vill du ha en lågmäld fest med lugna omgivningar, utsökt gastronomi och ett glas bubbel när klockan slår tolv? Vi har också nyårsvistelser, där du kan bjuda in dina vänner och verkligen släppa loss – långt borta från alla vardagliga plikter. Nyårsfester med god mat och champagne, musik och dans samt skratt och nojs ända fram till den ljusa morgonen – eller tills du har fått nog. Ingen behöver hålla igen, för på hotellet väntar en nybäddad säng bara några steg från dansgolvet.

En nyårsafton att minnas länge
Boka din nyårsvistelse hos Happydays och se fram emot en nyårsfest som kommer att ge dig många fina minnen. På flera av våra nyårsvistelser ingår det ett festligt nyårsarrangemang – men du kan även spendera nyårsafton i lugn och ro på ett mysigt hotell. Här på sidan hittar du våra förslag på nyårsvistelser 2024. Klicka vidare och hitta en nyårsvistelse som passar dig och ditt temperament.

Gott nytt år!

Det har tyvärr inträffat ett tekniskt fel. Vänligen kontakta oss per mail@happydays.nu eller ring på telefon 020-79 33 84, om din bokning ej gick att genomföra.
Http status: {{ error.status }}

Vi fann inte exakt det du sökte - men föreslår följande:

Prova också att ändra din sökning eller ring oss på 020-79 33 84

Filtrera på:
{{ document_count }} funna resor
Destination
Antal nätter
Antal stjärnor
Hotellfaciliteter
Semestertema
Nollställ filtrering
Karta
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
Ett ögonblick - vi letar hotell till dig!
;