Hoteller til ferien med happydays_dk
Øjeblik - vi henter hoteller til dig!
cd top arrow

Vi älskar Tyskland!

Vi älskar Tyskland!
Blog oprettet: 09-11-2017 Blogindlæg i alt: 18 Antal kommentarer: 1 Antal følgere: 0 Følg denne blog

Det lilla extra från Happydays: Flodseglats på Rhen och Mosel

Sidst opdateret: 13-09-2023
Dette indlæg er læst 1907 gange
Oprettet: 22-09-2017

Segelturen på Rhen och Mosel är för många semesterns absoluta höjdpunkt och det lilla extra, som fulländar semestern. Det sydtyska flodlandskapet är pittoreskt och det blå flodbandet snor sig längs idylliska vinbyar och praktfulla äventyrsborgar. En flodseglats är avkopplande och en härlig typ av sightseeing mitt i den sagolika naturen. Det gröna, kulliga flodlandskapet ser fantastiskt ut när du glider fram längs det strömmande vattnet.

Om du inte är övertygad ännu, ger vi dig här fem fina anledningar till att kliva ombord på en av turbåtarna nästa gång du besöker Sydtyskland.

1) Gör din sightseeing bekväm
Personalen ombord berättar om de spännande och vackra sevärdheterna som flodbåten passerar. Du ska bara luta dig tillbaka, lyssna och låta blicken vila på de vackra byarna och det magnifika flodlandskapet medans du flyter fram på de berömda floderna.

2) Bekvämligheten tar inte slut här
Turbåtarna går upp och ner längs floderna, så det finns fina möjligheter för att hoppa på och av turerna: Passa på att göra en semesterplan, där du tar dig runt mellan alla sevärdheter med båt.

3) Utan mat och dryck …
Den friska flodluften och alla intryck ger dig extra bra aptit, men det kan lätt avhjälpas: Du kan avnjuta en medhavd picknickkorg på däck under den sydtyska himlen men båtarna har också restauranger med ett fint urval av mat och dryck, kaffe och kakor – allt som behövs för att göra resan extra god.

4) Flodsejlats till ett fördelaktigt pris
När du reser med Happydays till Sydtyskland får en voucher som ger dig ett fördelaktigt pris på resan upp och ner längs flodlandskapen. Visa fram rabattkupongen vid en av sällskapets försäljningsplatser, så får du 20 % rabatt på biljettpriset på sträckan mellan Köln och Mainz (Rhen, april-september) eller Koblenz och Cochem (Mosel, juni-september). Det finns försäljningsplatser i alla hamnar längs Rhen och Mosel, där turbåtarna lägger till och det är här du kan lösa in din rabattkupong.

5) Det lilla extra fulländar semestern
En minnesvärd upplevelse som du kommer att plocka fram och njuta av när du har kommit hem igen och vem vill inte samla på sköna semesterminnen?

Vi vill gärna att alla våra gäster får det lilla extra, det som gör semestern till något helt speciellt. Därför erbjuder vi vouchers, som du får när du bokar en vistelse hos Happydays.

Här kan du se alla våra vouchers och läsa mer om Det lilla extra

Har du fått lust att segla i det sydtyska flodlandskapet?

Se alla de semestrar vid Rhen, där rabattkupongen inkluderad

Se alla de semestrar vid Mosel, där rabattkupongen inkluderad

Trevlig segeltur!

Kommentarer
Skriv en kommentar
Happydays forbeholder sig retten til at slette kommentarer af anstødelig karakter.

Tags på indlægget

#Mosel #Rhinen #Nordrhein-Westfalen Nord #Afslapning & antistress #Kulturperler #Kvalitetstid #Naturens glæder #Vinens verden
;